Ελλάδα

Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του μόλις 5,5 μηνών κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του επειδή ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο από έξι και πλέον ώρες

Ανείπωτη τραγωδία με το 5,5 μηνών παιδί να πεθαίνει κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες. Φρουρούμενος και σε καταστολή νοσηλεύεται ο πατέρας. Σε καταστολή και η 27χρονη μητέρα.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε πριν από λίγο ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Ως γνωστόν η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Άρτα σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για ένα πρόσφατα παντρεμένο ζευγάρι, όπου και οι δύο γονείς, εργάζονται στον ΔΕΔΔΗΕ.

Εξίσου πρόσφατα, ο 37χρονος Κ.Ζ. είχε αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο το οποίο δεν ήθελε να αφήνει στον χώρο στάθμευσης της εργασίας του, φοβούμενος μην το γρατζουνίσουν. Νωρίς το πρωί και ενώ πήγαινε το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, ο 37χρονος έλαβε κλήση από συνάδελφο του προκειμένου να ανταποκριθούν σε επείγουσα κλήση για βλάβη στην Λευκάδα. Μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης σούπερ-μάρκετ, κλείδωσε το αμάξι, μπήκε στο αυτοκίνητο του συναδέλφου του και έφυγαν.

Νωρίς το μεσημέρι όταν η μητέρα του αναζήτησε το μικρό κορίτσι, από τον βρεφονηπιακό σταθμό την ενημέρωσαν πως σήμερα δεν είχε έρθει. Αμέσως, κάλεσε τον σύζυγο της, ο οποίος συνειδητοποίησε πως ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί τους, στο αυτοκίνητο. Έτρεξε και την βρήκε αναίσθητη στο καθισματάκι της. Αμέσως την μετέφερε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου οι γιατροί, απλώς διέγνωσαν τον θάνατο της.
.
banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο