Βέροια

Εκδήλωση Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βέροιας για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Cafe Beluga στη Βέροια τα μέλη και οι φίλοι του Παραρτήματος Βέροιας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωση του παραρτήματος για τη κοπή της πίτας του νέου έτους και τα γενέθλια, 80 φέτος, της θρυλικής μας ΕΠΟΝ.

Στην εκδήλωση αγωνιστικό παρών έδωσε αντιπροσωπεία της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της σ. Γιάννη Τσεχελίδη ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Παραρτήματος Βέροιας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκομένοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή προς τιμήν όλων των θρυλικών αγωνιστών, ΕΠΟΝιτών και ΕΛΑΣιτών, μαχητών στις τάξεις του ΕΑΜ οι οποίοι με το ηρωικό τους παράδειγμα παραμένουν μέχρι και σήμερα φωτεινός φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας για την τεράστια δύναμη που έχει ο λαός μας απέναντι σε κάθε εχθρό.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας του παραρτήματος και ανανέωσαν το αντάμωμα τους στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας