Πολιτική Σχόλια

 Τελικά μήπως εξακολουθεί να κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Χθες ο Πρωθυπουργός από τη Δ. Μακεδονία μάς θύμισε ότι «η προσωπική διαφορά στους συνταξιούχους ήταν ένα δημιούργημα του νόμου Κατρούγκαλου» που το κόμμα του δεν ψήφισε, θέλοντας να αποποιηθεί  τις ευθύνες  και να τις ρίξει στο ΣΥΡΙΖΑ, για το ότι η μεγαλύτερη μερίδα των συνταξιούχων δεν παίρνει καμία αύξηση στις συντάξεις, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα κι ένα προεκλογικό φιλοδώρημα για τους… παραπονεμένους.      

Πριν λίγες μέρες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μάς θύμισε ότι «ο νόμος που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος για την άμεση κατάσχεση εκατοντάδων χιλιάδων πρώτων κατοικιών είναι νόμος του ΣΥΡΙΖΑ”, ο οποίος έφερε και τα funds στη χώρα μας, που αγόρασαν κοψοχρονιάς τα κόκκινα δάνεια από τις τράπεζες.

Αύριο θα μας πουν ότι οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας και λοιπών περιουσιακών στοιχείων  από το Δημόσιο, για χρέη πάνω από 500 ευρώ, είναι νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, που καταψήφισε η ΝΔ.

Και βέβαια δεν  μας λένε ψέματα. Ναι, αυτοί είναι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως και γι’ αυτά και για άλλα πολλά, που δεν είναι της στιγμής, ο ελληνικός λαός έφερε πριν από τρεισήμισι σχεδόν χρόνια τη ΝΔ στην Κυβέρνηση. Γιατί δεν κατάργησε αυτούς τους νόμους, κάτι που μπορούσε να κάνει σε μια και μόνη συνεδρίαση της Βουλής,  όπως τουλάχιστον περίμεναν και οι ψηφοφόροι της, αλλά ρίχνει σήμερα το ανάθεμα αλλού;

Για τόσο αφελή περνάνε τον ελληνικό λαό;  Ή μήπως τελικά εξακολουθεί να κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τεύκρος

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας