Εργασιακά Νάουσα

Ολοκληρώθηκε το 28ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας / η νέα Διοίκηση

Με αισιοδοξία και νέα ορμή ολοκληρώθηκε το 28ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Ομόφωνα υπερψηφίστηκε η εισήγηση καθώς και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης του Εργατικό Κέντρου.

Μέσα από τι τοποθετήσεις των συνέδρων ήρθε πλούσια πείρα από την δράση των σωματείων,  την αναμέτρηση τους με την εργοδοσία, την πολύμορφη διεκδίκηση, την έμπρακτη αλληλεγγύη των εργαζόμενων στους ελπιδοφόρους αγώνες που αναπτύχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αναδείχτηκαν νέες δυνατότητες και όροι να βγουν νικητές οι εργαζόμενοι. Με ένα εργατικό κίνημα δυνατό, με νέες δυνάμεις, δίνοντας συνέχεια στην αναμέτρηση με την πολιτική των μονοπωλίων και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Βάζοντάς στόχο την καλή προετοιμασία, την κλιμάκωση της πάλης με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, απεργίες, ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού. Δίνοντας την μάχη σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς για συλλογικές συμβάσεις και αυξήσεις στους μισθούς.

Δεν προσαρμοζόμαστε- Περνάμε στην αντεπίθεση με συλλογικό αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια και τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα χθες 19/1/2023 με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος Τσίτσης Σάκης, Αντιπρόεδρος: Κουτσουπιάς Παναγιώτης, Γραμματέας: Κύρκας Αλέκος, Αν. γ. Γραμματέας: Δήγκας Δημήτρης, Ταμίας: Μπαχαρίδης Χρήστος, Μέλη: Ζάχος Σταύρος, Κάππας Λάζαρος, Κοντίδης Χρήστος, Μαυρομάτης Κυριάκος, Μίσκου Πασχαλίνα, Μπόλα Χρυσάνθη, Νατζμέ Νικόλαος, Παπαδοπούλου Μαριαννα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας