Κοινωνία

Μοσχάτο: Νέες αποκαλύψεις για την δράση του 50χρονου – Φέρεται να εξαπάτησε και εταιρεία leasing

Νέες πληροφορίες για την επαγγελματική δραστηριότητα του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, έρχονται στο φως.

Οι συνθήκες θανάτου του 50χρονου περιπλέκονται τόσο από την συμμετοχή της 47χρονης γυναίκας που βρισκόταν στο διαμέρισμά του και συνελήφθη όταν ομολόγησε την εμπλοκή της, όσο και από τις οικονομικές δοσοληψίες του θύματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 15 Ιανουαρίου – μία ημέρα δηλαδή πριν από τον θάνατό του – εκπρόσωπος γνωστής εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων με έδρα την Αθήνα, πήγε στο τμήμα Ασφάλειας της Φιλοθέης και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 50χρονου άνδρα, για εξαπάτηση και υπεξαίρεση χρημάτων.

Όπως αναφέρθηκε, ο άνδρας είχε πάρει 65 αυτοκίνητα με σκοπό να τα διαθέσει σε πελάτες του με τη μέθοδο του leasing, που σημαίνει ότι η εταιρεία έπρεπε να πάρει χρήματα. Ο 50χρονος δεν πλήρωσε για τα 65 αυτοκίνητα, τα οποία είτε τα διέθεσε με leasing είτε τα πούλησε ως μεταχειρισμένα σε ποδοσφαιριστές που γνώριζε, καθώς και ο ίδιος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Πρόσωπο «κλειδί» η άφαντη σύζυγος του 50χρονου

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά την 43χρονη σύζυγο του θύματος προκειμένου να καταθέσει, αλλά παραμένει άφαντη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο λογιστής είχε δηλώσει πως η σύζυγός του πήρε τα χρήματα που διέθεταν στους λογαριασμούς τους από τους πελάτες τους.

Μια από αυτούς ήταν και η 47χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι του 50χρονου την ώρα του θανάτου του, με την ίδια να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή της στον απαγχονισμό του.

Σημειώνεται, ότι όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του λογιστή οφείλεται σε απαγχονισμό.

Η επαγγελματική δραστηριότητα και το γραφείο στην Καλλιθέα

Ο 50χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, διατηρούσε εταιρεία επενδύσεων «Leasing» στην Καλλιθέα. Ήταν λογιστής και ασφαλιστής της 47χρονης, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση καλλιέργειας και πώλησης λουλουδιών του αδερφού της. Ως σύμβουλος επενδύσεων, ο 50χρονος, είχε καταφέρει να αποσπάσει από την 47χρονη και συγγενικά κοντινά της πρόσωπα, μεγάλα χρηματικά ποσά, που έφθαναν τα 200.000 ευρώ.

Η εταιρεία που διατηρούσε, είχε κηρύξει πτώχευση πρόσφατα, χωρίς να αποδώσει τα χρήματα στη 47χρονη, που τον αναζητούσε προκειμένου να τον πιέσει να το κάνει.

Το περασμένο Σάββατο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, άλλα άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα στον 50χρονο, είχαν πάει στην έδρα της επενδυτικής εταιρείας που διατηρούσε στην Καλλιθέα και επιτέθηκαν εναντίον του, με το επεισόδιο να λήγει με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η επίθεση εναντίον του, προήλθε από τις αναφορές του 50χρονου, πως η σύζυγος του, αλβανικής καταγωγής, έχοντας πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, το τελευταίο 10ήμερο έκανε ανάληψη όλα τα χρήματα, που προέρχονταν από επενδύσεις πελατών του.

Ο 50χρονος φαίνεται να είχε επικοινωνήσει με κάποιους δηλώνοντας την οικονομική καταστροφή που είχε υποστεί, και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός και η δολοφονική επίσκεψη της 47χρονης, που είχε χάσει τα χρήματά της.

 topontiki.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων