Βέροια Πολιτισμός

Συναυλία προσφοράς και αλληλεγγύης του Ωδείου Φίλιππος στην “Πρωτοβουλία για το Παιδί”

Το Ωδείο Φίλιππος Γκλι και η χορωδία Ηχώ Βερόης τραγούδησαν την Κυριακή το πρωί στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ για την “Πρωτοβουλία για το παιδί”. Η Έυα Ιεροπούλου είπε ότι θεωρεί υποχρέωση του το Ωδείο Φίλιππος Γκλι να υποστηρίξει την “Πρωτοβούλια για το παιδί” που προσφέρει τόσο μεγάλο έργο για τα κακοποιημένα παιδιά σε ολόκληρο το νομό.

Την εκδήλωση ξεκίνησε η χορωδία Ηχώ Βερόης που έβαλε το κατάμεστο ακροατήριο σε χριστουγεννιάτικη διάθεση με τραγούδια της εποχής αυτής από όλον τον κόσμο. Το Ωδείο Φίλιππος με την χορωδία νέων και παιδιών, αλλά και με την ορχήστρα του μάγεψε κυριολεκτικά το κοινό με τραγούδια από ταινίες της Ντίσνεϋ που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Το επίπεδο έχει σαφέστατα ανέβει από τότε που έχει αναλάβει τις εκδηλώσεις η Νεφέλη Μπραβάκη, η μία από τις δύο κόρες του Κώστα Μπραβάκη, και συνεχίζει, και βελτιώνει ακόμη περισσότερο την κληρονομιά του πατέρα της σε κάθε παράσταση που επιμελείται.

Με νέα ταλέντα στη μουσική αλλά και με παιδιά που έχουν παραμείνει στο ωδείο αυτό, ακόμη και εάν σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη απόλαυσε το κοινό μία συναυλία διαμάντη! Το πρωινό της Κυριακής έδωσε έτσι μία πραγματική νότα αλληλεγγύης και αγάπης, αλλά και της χαράς της προσφοράς σε όσους ήταν στην συναυλία αυτή!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας