Κοινωνία Πολιτισμός

“Τους ενόχλησε η Νατάσα Μποφίλιου, πόσο αστείοι” / γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

.

Τραγικοί στα social media οι νεοφιλελεύθεροι και δεξιοί που νομίζουν ότι οι αριστεροί είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν ντύνονται καλά, δεν βγαίνουν και δεν διασκεδάζουν σε ωραία μέρη και δεν, ναι ναι, δεν ταξιδεύουν στο Λονδίνο και το Παρίσι.

Έτσι, όταν η αριστερή Νατάσα Μποφίλιου φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο (για επαγγελματικούς λόγους όπως θα δούμε παρακάτω, όχι πως έχει σημασία δηλαδή) περπατώντας στον Oxford Street, την Ερμού του Λονδίνου ας πούμε (ή, μήπως είναι η Regent Street; ξέρει κανένας δεξιός να μας πει;) έγινε ο κακός χαμός. Ξεσηκώθηκαν τα δεξιά social media, αυτά που ξερογλείφονται βλέποντας τον Άδωνι στο Politia Tennis Club και άρχισαν τις ειρωνείες. Με ποιο δικαίωμα η Μποφίλιου, μία που είναι ΚΚΕ, ταξιδεύει σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα; Έτσι είναι οι γνήσιοι αριστεροί;
Ναι, είναι αυτοί όλοι που ενοχλούνται επειδή η Μποφίλιου πήγε στο Λονδίνο αλλά δεν βγάζουν τσιμουδιά όταν μία 15λεπτη συναυλία του Σάκη Ρουβά μας κοστίζει 200 χιλιάδες ευρώ κρατικό χρήμα.

Το ακόμα χειρότερο γι’ αυτούς είναι ότι η Νατάσα δεν πήγε για βόλτα στο Λονδίνο αλλά για επαγγελματικούς λόγους! Και ούτε καν για συναυλία αλλά για φωτογράφιση μόδας! Μία ακόμα μαχαιριά στην καρδιά των φιλελεύθερων και των δεξιών. Η Μποφίλιου φωτογραφήθηκε με τα ρούχα που έχει λανσάρει το ελληνικό brand μόδας Nidodileda για τη φετινή του χειμερινή συλλογή με το όνομα IN MEDIAS RES.

Άλλωστε το Νidodileda το είχε ανακοινώσει εδώ και μία εβδομάδα στο Instagram: «H Νατάσσα είναι ένα αφήγημα από μόνο του που εμείς ξεκινήσαμε την ανάγνωση- γνωριμία μας από την μέση, αδημονώντας όμως να μας διηγηθεί η ίδια την αρχή και να συμπορευτούμε μαζί της στο μέλλον. Αυτό άλλωστε συμβολίζει και η φετινή μας χειμερινή μας συλλογή, IN MEDIAS RES. Και γι’αυτό η χαρά είναι μεγάλη που η ίδια δέχθηκε να γίνει πρωταγωνίστριά της. Βλέμμα καθάριο, φωνή που ξυπνάει ανείπωτες συγκινήσεις, ομορφιά κλασσική που μένει στο άχρονο, κεντημένη με αισθήσεις που εμπνέουν. Αυτή είναι η δική μας Νατάσσα. Και επειδή εκείνη κάθε φορά μας ταξιδεύει με κάθε της στίχο, εμείς είπαμε να την ταξιδέψουμε στο Λονδίνο».

Μα ούτε Instagram δεν έχουν οι φιλελεύθεροι;

efsyn.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας