Ελλάδα

Ανδρέας Πάτσης: Ο βουλευτής της ΝΔ που καταγγέλεται να εξαγοράζει «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους!

Σοβαρότατες καταγγελίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος σε ρόλο «κορακιού» φέρεται να εξαγοράζει «κόκκινα» δάνεια υπερχρεωμένων πολιτών για να κερδοσκοπήσει, ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας και οδήγησαν στη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ. Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον γενικό γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Μπούγα, και τελικά διαγράφηκε από τη ΝΔ.

Ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών …«ειδικού σκοπού», οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. ευρώ στην τιμή των 4,3 εκ. ευρώ! Ναι ο κ. Πάτσης αγοράζοντας «κοψοχρονιάς» δάνεια φέρεται να κερδοσκοπεί εκβιάζοντας ανθρώπους και αρπάζοντας περιουσίες μέσω πλειστηριασμών.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής πάντως σε συνομιλητές του φέρεται να λέει ότι όλες του οι δραστηριότητες είναι απολύτως… νόμιμες. Ξέχασε να πει αν είναι και… ηθικές!!! Μάλιστα ο ίδιος αρνήθηκε να παραδώσει τη βουλευτική έδρα.

Ο μέχρι σήμερα «γαλάζιος» κ. Πάτσης, λοιπόν, φέρεται να πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους. Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελία ο συγκεκριμένος βουλευτής «εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές»!

Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή, ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται όχι μόνο να άρπαζε «νόμιμα» λαϊκές περιουσίες αλλά να συμμετείχε και σε πλιάτσικο με δημόσιο χρήμα!

Ροη ειδήσεων