Ελλάδα Κοινωνία

Ορεστιάδα: Βολεϊμπολίστας σώζει το σκυλάκι του από πλημμυρισμένο σπίτι (βίντεο)

…………….

Βολεϊμπολίστας στην Ορεστιάδα σώζει τον σκύλο του την τελευταία στιγμή από το πλημμυρισμένο σπίτι του. Το βίντεο καταγράφει την αγωνία του να εντοπίσει το σκυλάκι.

Στην Ορεστιάδα ο Κώστας Μπαρμπούδης, πρώην βολεϊμπολίστας, κατάφερε να απομακρύνει την τελευταία στιγμή τον σκύλο του από πλημμυρισμένο σπίτι. Η κακοκaιρία Genesis σάρωσε την Ορεστιάδα, προκαλώντας πλημμύρες και καταστροφές.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η δραματική προσπάθεια του βολεϊμπολίστα να φθάσει έγκαιρα στο πατρικό του για να σώσει το σκυλάκι.

Το σπίτι βρίσκεται στο Νεοχώρι, έναν από τους οικισμούς που επηρεάστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο πρώην βολεϊμπολίστας του Α.Ο Ορεστιάδας βλέπει τα πάντα να είναι πλημμυρισμένα. Ξεκινά μια αγωνιώδη προσπάθεια να εντοπίσει τον σκύλο του.
Η αγωνία του βολεϊμπολίστα στην Ορεστιάδα να βρει τον σκύλο του: «Όχι ρε, όχι ρε»

Το νερό της βροχής έχει καλύψει τα πάντα. Αυτό που πριν από την κακοκαιρία Genesis ήταν αυλή, έχει μετατραπεί πλέον σε… λίμνη. «Όχι ρε, όχι ρε» ακούγεται να λέει γεμάτος αγωνία, καθώς πλησιάζει το σπιτάκι, όπου βρίσκεται ο σκύλος του.

Προς μεγάλη ανακούφισή του βλέπει το σκυλάκι να είναι μέσα στο σπιτάκι. Είναι βρεγμένο αλλά ζωντανό. «Το πρόλαβα για λίγο» ακούγεται στη συνέχεια να λέει ανακουφισμένος, παίρνοντας αγκαλιά τον σκύλο του.

Το δημοσίευμα στο evros-news.gr αναφέρει ότι ο όγκος της βροχής από την κακοκαιρία Genesis στην Ορεστιάδα ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα να καταστραφούν καλλιέργειες, δρόμοι να γίνουν «ποτάμια» και τμήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο να κοπούν στη μέση.

athensvoice

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας