Απόψεις Κόσμος

«Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα ΄ναι η συνέχεια των μνημονίων»

————-

Τα δεινά των λαών της ΕΕ, δεν έχουν τέλος! Πόσο μάλλον του μνημονιακού Νότου! Οι παρανοϊκές κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας, ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως για τους λαούς της ΕΕ!

Γράφει η

ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Οικονομολόγος

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας με πρόσχημα τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, είναι η συνέχεια των μνημονίων, της λιτότητας και της πανδημίας! Με ζητούμενο της Γερμανίας, τη δημιουργία υψηλών δημοσιονομικών ελλειμμάτων στο Νότο, που από την άλλη, τα δαιμονοποιεί, δολίως, απαιτώντας τον …μηδενισμό τους, για να δικαιολογεί την επιβολή δημοσιονομικών περικοπών (περικοπή ρευστότητας) σε περίοδο ύφεσης και ενάντια στην οικονομική λογική, για να παγιδεύσει το  Νότο στην ύφεση και την υπερχρέωση, στο διηνεκές, σαν πρόσχημα για τη λεηλασία του Νότου, από τους κερδοσκόπους δανειστές, τις χρεοκοπημένες γερμανικές; τράπεζες – καζίνα (αγορές), με τα τσάμπα δάνεια της ΕΚΤ, υπό το μανδύα της εγκληματικής εταιρίας ΑΕ EFSF/ESM, με μετόχους τα κράτη της ΟΝΕ. για τη δική τους διάσωση! Με μοναδικό τους άλλοθι, την μεταξύ τους συνενοχή!

Παρόλα αυτά, ο κίνδυνος οι γερμανικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν παραμένει ενεργός με βάση τα στοιχεία μας και κατά συνέπεια και ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι της κρίσης της ευρωζώνης και οι ένοχοι της μεγάλης ληστείας του Νότου, που πέρα από τις πολιτικές και ποινικές συνέπειες για τις γερμανικές κυβερνήσεις, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα στο ηθικό κύρος και στο umber ales, «του πρώτου μαθητή της τάξης, που τον ζηλεύουν όλοι»! (Η Γερμανία κατά Σόϊμπλε). Αυτό αγωνίζεται να αποτρέψει η Γερμανία από το 2010, καταστρέφοντας το Νότο. Με μοναδική έξοδο από το υπαρξιακό της αδιέξοδο, τον πόλεμο! Επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά μας, από το περασμένο καλοκαίρι,  στο άρθρο μας «Πού βαδίζει η ευρωζώνη», ότι η Γερμανία θα μας συμπαρασύρει όλες τις χώρες της ευρωζώνης, στον «τάφο» της!

Η δικαιολογία της Γερμανίας και της ΕΕ για την επιβολή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας  για να τιμωρήσουν, δήθεν, τη Ρωσία για την παραβίαση του διεθνούς δικαίου, μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται! Πού ήταν οι δημοκρατικές ευαισθησίες τους, στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά αμάχων, στην Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη κ.ο.κ. Ο αληθινός λόγος είναι επειδή η καταστροφή συμφέρει τις αγορές! Αυτές κυβερνάνε την ΕΕ.

Στόχος των κυρώσεων κατά της Ρωσίας είναι οι οικονομίες της ΕΕ, σαν συνέχεια της λιτότητας, επειδή οι γερμανικές τράπεζές συνεχίζουν να κινδυνεύουν!  Λόγος που η Γερμανία προκάλεσε την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, για να φορτώσει στη Ρωσία τις ποινικές ευθύνες της, για την καταστροφή που θα επιφέρουν στις οικονομίες και στις κοινωνίες της ΕΕ οι κυρώσεις, ώστε να βγει η ίδια «λάδι»! Που σημαίνει ότι η Γερμανία έπαιξε κατά της Ρωσίας, το ίδιο υποχθόνιο παιχνίδι που έπαιξε και κατά της Ελλάδας, το 2010, ενοχοποιώντας το ελληνικό χρέος, σαν δήθεν υπεύθυνο για τον κίνδυνο χρεοκοπίας, των ήδη χρεοκοπημένων από το 2008, γερμανικών τραπεζών – καζίνων, σαν πρόσχημα για την επιβολή των μνημονίων σε ολόκληρο το Νότο, για τη δική τους διάσωση!

Λόγος που Γερμανία καταστρέφει και την ελληνική οικονομία, από το 2010 για τη διόγκωση του χρέους, που το έχουμε αποδείξει και αριθμητικά, σε παλαιότερα άρθρα μας!. Αλλά  ούτε που «ιδρώνει το αυτί» των κρατούντων, και των δικαστικών λειτουργών!

Απόδειξη οι παρεμβάσεις της Γερμανίας στην πολιτική ζωή της Ουκρανίας από το 2014, με την ανατροπή του ρωσόφιλου προέδρου της, Γιανουκόβιτς, τα εγκλήματα των Νεοναζί του Αζόφ, κατά των ρωσόφωνων πληθυσμών της Ανατ. Ουκρανίας και η προβοκατόρικη δήλωση του αχυράνθρωπου της Δύσης, Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, καλώντας το ΝΑΤΟ να  εγκαταστήσει πυρηνικά όπλα στο έδαφος της Ουκρανίας, με τα γνωστά αποτελέσματα. .

Με σύμμαχο στα τυχοδιωκτικά σχέδια της Γερμανίας κατά της Ρωσίας, όπως, άλλωστε και στον διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας, το 1999, τις ΗΠΑ, χωρίς και τότε η ίδια να φαίνεται.  Ο πόλεμος στην Ουκρανία συμφέρει τις ΗΠΑ, επειδή υπόσχεται τεράστια κέρδη, για το στρατιωτικοβιομηχανικό κεφάλαιο των ΗΠΑ,  μέσω της αύξησης των πολεμικών δαπανών και της κούρσας των εξοπλισμών των συμμάχων τους, στην ΕΕ. Κατατρίβοντας από τη μια  τη Ρωσία, με ένα μακροχρόνιο πόλεμο στην Ουκρανία και από την άλλη, βοηθώντας την αμερικανική οικονομία να ανακάμψει, μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση. Όπως ανέκαμψε και από τη μεγάλη ύφεση, του 1929, μέσω των τεράστιων πολεμικών δαπανών του Β΄ΠΠ.. Η κλασική «συνταγή» για την επίλυση των κρίσεων του καπιταλισμού. Στέλνοντας τους λαούς στα σφαγεία των παγκόσμιων πολέμων.

Κι’ ωστόσο, η ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ ΕΕ – Ρωσίας είναι η μόνη συμφέρουσα επιλογή, για την απρόσκοπτη ανάπτυξη των οικονομιών της ΕΕ και την ευημερία των λαών της, αφού η ΕΕ από τη Ρωσία εισάγει φτηνή ενέργεια, μέταλλα και σιτηρά και εξάγει μεγάλο όγκο των προϊόντων της. Στο εξής, θα τα εισάγει όλα και φ.α. από τις ΗΠΑ, επτά φορές ακριβότερο, σε σχέση με το ρωσικό φ.σ. Και μάλιστα, πάνω σε μια δυσμενή οικονομική συγκυρία, με τις οικονομίες της ΕΕ αντιμέτωπες με την απειλή του στασιμοπληθωρισμού, λόγω λιτότητας, πανδημίας και ενεργειακής κρίσης. Απόδειξη ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει την ηγεσία της ΕΕ είναι η ευημερία των λαών της. Το είδαμε και στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης! Επειδή η ΕΕ και η γερμανική κυβέρνηση εκτελούν εντολές των αγορών. Λόγος που εξηγεί γιατί δεν τελειώνουν τα δεινά των λαών της ΕΕ! Πόσο μάλλον του ελληνικού λαού, που βρίσκεται «στο μάτι», της από ανέκαθεν, ανθελληνικής, γερμανικής ελίτ, λόγω ρεβανσισμού, από το Β΄ΠΠ!

Με μοναδική οδό σωτηρίας του ελληνικού λαού, ένα κίνημα εξόδου από την γερμανική ΕΕ! Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε, είναι να παραμένουμε απλοί παρατηρητές των εξελίξεων, περιμένοντας να ανοίξουν, …οι πύλες της κολάσεως! Λόγος που η πιθανή διάλυση της ΕΕ όχι μόνο δεν πρέπει να μας φοβίζει, αλλά αντίθετα, είναι και ευχής έργο! Επειδή η ΕΕ είναι η δύναμη της Γερμανίας και των αγορών.  Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ),  είναι για τις αγορές, «η χρυσή κότα που κάνει το χρυσό αυγό»! Χωρίς την ΕΚΤ, οι γερμανικές τράπεζες θα χρεοκοπήσουν και τότε η Γερμάνια θα αναγκαστεί να παραδώσει τα όπλα! Γεγονός που θα επιφέρει κοσμογονικές αλλαγές στην ΕΕ, βάζοντας  τέλος στα ατελείωτα δεινά των λαών της!. Ποιος όμως θα τους πει την αλήθεια για το πρόσωπο του εχθρού;

Όσο για την «παράσταση» Ζελένσκι και της …ζοφερής παρέας του, τους Νεοναζί του Αζόφ, στην ελληνική βουλή (με βάση δημοσιεύματα στον τύπο), απλά επιβεβαίωσε τη γνώμη μας, για την ιδεολογική ταυτότητα των «σωτήρων» μας, κατά το «δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι»! Όπως και τη γνώμη μας, για το πολιτικό μας προσωπικό! Άρα, καμία έκπληξη!

Militaire

banner-article

Ροη ειδήσεων