Βέροια Ρεπορτάζ

Βέροια / ΕΛΜΕ Ημαθίας: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για την ακρίβεια

———–

“Ρεύμα, νερό και θέρμανση δεν είναι εμπορεύματα, ανήκουν στο λαό”

Με ικανοποιητική συμμετοχή για τα δεδομένα των τελευταίων ετών, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ακρίβεια, που οργάνωσε η ΕΛΜΕ Ημαθίας με τη συμπαράσταση πολλών φορέων .

Η συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας είχε ως στόχο να δείξει πως η ακρίβεια που πλήττει τον λαό δεν είναι απλά δυσβάσταχτη, αλλά έχει  αποβεί μοιραία πια για την επιβίωση ενός μεγάλου μέρους του.

Με την Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Βαρβάρα Σαράντη να έχει την κεντρική ομιλία, ολοκληρώνοντάς την με τη φράση “ρεύμα, νερό και θέρμανση δεν είναι εμπορεύματα, ανήκουν στο λαό” και τις Χαρά Αξούριστου και Ευγενία Καβαλάρη να διαβάζουν τα μηνύματα στήριξης των υπόλοιπων φορέων, η συγκέντρωση αποτέλεσε έναν ισχυρό πυρήνα διαμαρτυρίας, που τα συνθήματά του ακούστηκαν στο κέντρο της πόλης, καθώς  οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν με πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την Πλατεία της Ελιάς.

Εκπροσωπώντας τους συνταξιούχους του ΟΤΕ ο Χάρης Ντίνας θέλησε να ακουστεί από τον ίδιο το μήνυμά τους, πλάι στα μηνύματα των υπόλοιπων φορέων, αποκαλύπτοντας την πολιτική της Κυβέρνησης, που οδηγεί κυριολεκτικά σε αφαίμαξη του λαού.

far

banner-article

Ροη ειδήσεων