Κοινωνία

Γιώργος Τράγκας: Κόντρα μεταξύ των κληρονόμων για την τεράστια περιουσία με τα πολυτελή ακίνητα

………………..

«Μήλον της Έριδος» για την οικογένειά του έχει γίνει η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 10 ακίνητα στις πιο ακριβές περιοχές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εντυπωσιακά ακίνητα στις πιο ακριβές και αριστοκρατικές περιοχές του πλανήτη: Μονακό, Νίκαια, Ακρόπολη, Νέα Υόρκη. Επιβλητικές κατοικίες με θέα που «κόβουν» την ανάσα, αρχιτεκτονικά αριστουργήματα με art decor υψηλής αισθητικής. Τα ακίνητα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανήκαν στον Γιώργο Τράγκα, έφεραν διαμάχες ανάμεσα στους δυο γιους του και τη σύζυγο του.

Η σύζυγος του και ο ένας του γιος από τη μια και ο άλλος γιος του από την άλλη, φέρεται να επικεντρώνονται στην εκτίμηση της αξίας της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, λόγω και της έλλειψης διαθήκης.

Στη συλλογή των ακινήτων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φιγουράρει η πολυτελής βίλα στην Κυανή Ακτή με θέα στη Νίκαια. Το σπίτι που θυμίζει έργο τέχνης στο Παρίσι, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, διαμερίσματα σε συγκροτήματα κατοικιών στη Ν. Υόρκη, αλλά και η κατοικία «κόσμημα» με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Η σύζυγος και γιος του Τράγκα, μέσω επιστολής του δικηγόρου τους, ξεκαθάρισαν ότι όλες οι ενέργειες τους σε σχέση με την κληρονομιά, είναι και θα είναι απολύτως σύννομες. Η άλλη πλευρά ζητά περισσότερα  στοιχεία.

«Κάποια ήξερα ότι ήταν ιδιοκτησίας και συμφερόντων του. Καλό είναι να υπάρχει μια δίκαιη, μια νόμιμη μοιρασιά ήξερα ότι είχε μέτριες σχέσεις με τον ένα του γιο αι κακές με τον άλλον», ανέφερε για το ζήτημα ο προσωρινός πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Ένταση στα γραφεία του κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος Τράγκας

Ένταση επικράτησε χθες το πρωί, όταν ο μεταβατικός πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» πήγε να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα από τα πρώην γραφεία.

Ο κύριος Κουρτζίδης, όπως ισχυρίστηκε, θα καταθέσει μήνυση κατά της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα για παρακράτηση προσωπικών και εταιρικών δεδομένων και κομματικών αρχείων.

https://youtu.be/We6wzmXlht0

Star.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας