Βέροια Κοινωνία

Γιάννης Ακριβόπουλος: “Εξαίρετος γιατρός και άνθρωπος ο πελάτης μου. Εργαλειοποιεί πολιτικά την υπόθεση η άλλη πλευρά”

…………….

Στην αντεπίθεση ο γιατρός του νοσοκομείου Βέροιας που κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην γυναίκα του, επίσης γιατρό του νοσοκομείου, η οποία χωρίς τη συγκατάθεσή του και με παράνομες ενέργειες, όπως αναφέρει η πλευρά του γιατρού, πήρε τα παιδιά τους στην Κύπρο, μετά από δικαστική απόφαση με την οποία διαφωνούσε.

Ο δικηγόρος της πλευράς του γιατρού, Γιάννης Ακριβόπουλος, μιλά μεταξύ άλλων για αρπαγή και διεθνή απαγωγή των παιδιών, δεδομένου ότι η δικαστική απόφαση δίνει την επιμέλεια του ενός από τα δύο παιδιά στον πατέρα.

“Ο πελάτης μου δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μία παράνομη πράξη, εν αντιθέσει με την κυρία η οποία έχει σειρά εγκληματικών ενεργειών…” αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ακριβόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο γιατρός χαίρει υψηλής εκτίμησης στην κοινωνία της Βέροιας, με μεγάλη επιστημονική και κοινωνική προσφορά. Επίσης, κατηγορεί τη γιατρό ότι μέσω βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί εργαλειοποίηση του θέματος της δικαστικής απόφασης που δίνει την επιμέλεια του αγοριού στον πατέρα, με στόχο τον νόμο Τσιάρα και την κυβέρνηση, εκθέτοντας με τον τρόπο αυτό έναν εξαίρετο γιατρό και άνθρωπο, όπως αναφέρει.

 pena.press

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας