Κοινωνία

Φρικτές αποκαλύψεις για τον ιερέα: Βίαζε το κοριτσάκι μετά την εξομολόγηση / Το χρονικό της υπόθεσης

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο 37χρονος της έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον υπολογιστή του, τον οποίον κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.

Σοκ προκαλεί και το γεγονός ότι η ανήλικη «αναγνώρισε» τον εαυτό της όταν πριν από λίγο καιρό είδε ταινία με περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, και μετά απ΄ αυτό βρήκε το κουράγιο να μιλήσει.

Το κορίτσι εκμυστηρεύθηκε την κόλαση που ζούσε στις φίλες και την οικογένειά της, περιγράφοντας ότι ο ιερέας, μετά την εξομολόγηση στο κατηχητικό τη βίαζε στο γραφείο του ή ακόμη και στο αυτοκίνητό του.

Ο ιερέας, στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες, έλεγε στο κοριτσάκι ότι είναι πρόσωπο της εμπιστοσύνης της, πατέρας και φίλος της, ενώ της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Καταγγελίες και για άλλες κοπέλες

Σταδιακά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και καταγγελίες από άλλες κοπέλες για τη δράση του ιερέα, σύμφωνα με τις οποίες τους προσέφερε ακόμη και χρήματα για να περάσει λίγο χρόνο μαζί τους…

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να δημιοσιοποιήσουν επίσημα τα στοιχεία του, προκειμένου να τον καταγγείλουν και άλλες κοπέλες που ενδεχομένως έχουν πέσει θύματα της διαστροφής του…

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 37χρονος ιερέας ναού των Κάτω Πατησίων και πατέρας τριών παιδιών συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, 20/1/22.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος φέρεται να διέπραττε τα αδικήματα σε βάρος του κοριτσιού το χρονικό διάστημα από το 2019 μέχρι το Μάιο του 2020.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια θεωρούσε ως πνευματικό τον ιερέα και μάλιστα το κοριτσάκι τον γνώρισε στο κατηχητικό.

Η κοπέλα, που σήμερα είναι 16 ετών, φοβόταν αρχικά να μιλήσει, ωστόσο τελικά κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς της, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι φέρει σημάδια βιασμού.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις ασκήθηκε κατά του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικο κοριτσάκι στα Κάτω Πατήσια.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια ,αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή και ο ιερέας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώ τέθηκε σε αργία και θα ξεκινήσουν και ανακρίσεις από την πλευρά της εκκλησίας.

 topontiki

banner-article

Ροη ειδήσεων