Κορωνοϊός

Με 530 θανάτους «πλήρωσε» μέχρι στιγμής η Ημαθία τον κορωνοϊό

———–

Κι ενώ δεν υπάρχει  καμιά επίσημη ενημέρωση τοπικά για τα τεκταινόμενα σχετικά με την πανδημία, εκτός από τον αριθμό των ημερήσιων καταγεγραμμένων κρουσμάτων, «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»!

Και εδώ τα στοιχεία έρχονται μέσω… Ευρώπης(!) και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Λοιμώξεων (ECDC), μιας κι είμαστε υποχρεωμένοι σαν χώρα εκεί να τα δώσουμε.

Μεταξύ των άλλων μαθαίνουμε ότι στην Ημαθία  μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί  530 θάνατοι από covid. Τα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των νεκρών ανά περιοχή παρουσιάστηκαν από την iatropedia.gr και έγινε αναπαραγωγή από το thestival.gr

Είναι αυτονόητο ότι η υποβαθμισμένη ή η ανύπαρκτη προσφορά υπηρεσιών των Δημόσιων Νοσοκομείων σε άλλες κατηγορίες ασθενών, εκτός αυτών με covid, θα στοίχισε κι άλλους νεκρούς που δεν αναφέρονται, ή ακόμη και την επιβάρυνση της υγείας μεγάλης μερίδας πληθυσμού. Αλλά αυτό, προς στιγμήν, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Όμως το ότι έχει απαγορευτεί από τις τοπικές αρχές να δίνουν στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας, μ’ αποτέλεσμα οι τοπικές κοινωνίες να βρίσκονται σε καθεστώς άγνοιας, πέραν όλων των άλλων τροφοδοτεί την καχυποψία και την σεναριολογία με όσα αυτά συνεπάγονται.

Όσο για τον αριθμό των θανάτων ανά περιοχή μπορείτε να  δείτε ΕΔΩ

Κορωνοϊός: Περισσότεροι θάνατοι στην Κ. Μακεδονία από ότι στην Αττική – Οι πόλεις με τα θλιβερά “πρωτεία”

far

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας