Κοινωνία Τοπικά

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Μητέρα καταγγέλλει τους “Θεματοφύλακες” λόγω προσηλυτισμού της κόρης της, που κινδυνεύει να χάσει τη χρονιά της

………………….

Μητέρα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας καταγγέλλει τον επικίνδυνο προσηλυτισμό της κόρης της από τους “”Θεματοφύλακες του Συντάγματος” καθώς οι επιταγές τους την αποτρέπουν να παρακολουθήσει τα μαθήματα με μάσκα, με αποτέλεσμα να κοντεύει να χάσει τη χρονιά από απουσίες.

Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού είχαν ενταχθεί στους “Θεματοφύλακες”, με τη μητέρα να αποκόπτεται βλέποντας το παιδί της να κινδυνεύει ως προς την εκπαίδευσή του, τον πατέρα όμως να εμμένει στις ίδιες απόψεις, επηρεάζοντάς το.

Η ίδια δηλώνει σε ρεπορτάζ του Alpha:

“Παρόλο που φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή, γιατί με υποχρέωσαν να υπογράψω υπεύθυνη δήλωση ότι θα πληρώσω με το ίδιο μου το αίμα οποιαδήποτε απομάκρυνση από την οργάνωση, εγώ ως μάνα οφείλω να κάνω το καθήκον μου απέναντι στο παιδί μου, το οποίο κινδυνεύει σωματικά και ψυχικά από αυτούς τους ανθρώπους”.

Η δικηγόρος της μητέρας κ. Ανάσογλου δηλώνει πως η μητέρα είναι αποφασισμένη να καταθέσει στις αρχές, προκειμένου να χυθεί φως στην οργάνωση αλλά να γλιτώσει και το παιδί της από την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται από τους “Θεματοφύλακες” και από τον πατέρα του, ο οποίος έχει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού.

Ο επικεφαλής των “Θεματοφυλάκων”, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, αρνείται ανάμιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, προβάλλει όμως τις θέσεις της οργάνωσης έτσι:

“Απαγορεύω εγώ ως ανώτατος τριαδικός νομοθέτης εκτελεστής δικαστής, απαγορεύω την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Άμα θέλει ένα παιδί να βάλει και φερεντζέ, ας τον βάλει, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά εγώ απαγορεύω γιατί; Για να βοηθώ αυτά τα παιδιά, τα οποία δεν θέλουν να βάλουν και είναι απροστάτευτα σήμερα. Δεν προστατεύω από την πλευρά του να χάσει τη σχολική χρονιά. Αυτοί οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται και λένε ότι δεν πήγε το παιδί τους και έμεινε από απουσίες, είναι δικό τους πρόβλημα”.

alphatv

banner-article

Ροη ειδήσεων