Αθλητικά Βέροια

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Μαύρης / Ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας αγωνίστηκε με αρτιμελή αντίπαλο και πρωταθλητή Ελλάδας!

———

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Μαύρης με τη συμμετοχή του στην Α1 Ανδρών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.‼️

Το Σάββατο 30/10/2021, διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η 3η Αγων. της κορυφαίας ελληνικής διασυλλογικής διοργάνωσης στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Στον αγώνα του ‘Ιφιτου Πατρών με τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε ο αθλητής με αναπηρία του “Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας” Μαύρης Ελευθέριος, με την ομάδα της Πάτρας που ανήκει στα πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έγινε ο πρώτος αθλητής με κινητική αναπηρία, στην Ελλάδα, που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο με αρτιμελείς αντιπάλους.

Για την ιστορία, ο αθλητής μας αγωνίστηκε απέναντι στον Κωνσταντινόπουλο Κωνσταντίνο, Πρωταθλητή Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας και ηττήθηκε με 3-0.

Σημαντικό βήμα για την συμπερίληψη των ΑμεΑ στον αγωνιστικό αθλητισμό των αρτιμελών αθλητών από τον αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί” και μέλος της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ. Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στο σωματείο που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., τον Ίφιτο Πατρών!

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:
https://r4rehab.blogspot.com/2021/11/1.html

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας