Απόψεις Πολιτική

«Ένας νέος… σωτήρας γεννιέται!» γράφει ο Τεύκρος

—–

Από την άλλη, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πέτυχε και με το παραπάνω τους… στόχους του, κατ’ αυτούς βέβαια  που κινούν τα νήματα.  Όμως, είναι το πιο πιθανό οι εξαθλιωμένοι ψηφοφόροι να μην του δώσουν την απόλυτη πλειοψηφία.

Τεύκρος

Πρώτη είδηση! Υποψήφιος για νέος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου.

Θα μπορούσε κανείς να πει χεσ@@κε η φοράδα στο αλώνι.

Όμως είναι έτσι; Πάντα, αλλά στους σημερινούς καιρούς περισσότερο χρειάζεται και μια δεύτερη ματιά.

Είναι τυχαίο; Όταν ανασύρεται ένας πολιτικός που έχει φάει το ανάθεμα του λαού, ένας πρώην  πρωθυπουργός που κατόρθωσε το ακατόρθωτο, να πάει το κόμμα του από το 45 στο 5%, να ξαναηγηθεί των κομματιών που απέμειναν;

Βέβαια, το ζητούμενο γι’ αυτούς που κινούν τα νήματα μέσα και έξω από τη χώρα είναι πάση θυσία να συνεχιστεί η ίδια πολιτική. Υπάρχουν ακόμα αποθέματα της χώρας για ξεπούλημα.

Τώρα, από τη μια όσοι και να είναι αυτοί που αμφιβάλλουν ότι το… «αριστερό» πείραμα απέτυχε, είναι αδύνατο –κατά τον γράφοντα-  να δημιουργηθεί ξανά  συσχετισμός πλειοψηφίας, έστω και με δεκανίκια. Οι τούμπες των λεγόμενων «αριστερών» ήταν τέτοιες που ο λαός πλέον δεν ξεχνά (έστω και μερικώς). Είναι ολοφάνερο ότι το… πείραμα απέτυχε.

Ο συνεκτικός  κρίκος που κρατά (ουσε)  την πλειονότητα των στελεχών εκεί ήταν η εξουσία. Έχει δε αποδειχτεί ότι η μετάγγιση αυτών προς τη μεριά που μυρίζονται εξουσία είναι απλή και εύκολη.  Δεν θα ήταν περίεργο,  λοιπόν, όλοι αυτοί από «αριστεροί» να ξαναγίνουν … «σοσιαλιστές»…

Από την άλλη, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πέτυχε και με το παραπάνω τους… στόχους του, κατ’ αυτούς βέβαια  που κινούν τα νήματα.  Όμως, είναι το πιο πιθανό οι εξαθλιωμένοι ψηφοφόροι να μην του δώσουν την απόλυτη πλειοψηφία.

Και να που φτάνουμε στο ΚΙΝΑΛ. Θα τους χρειαστεί, ενδεχομένως  για να συμπληρωθούν τα κουκιά και να δώσει μια δημοκρατικοφανή έμφαση.  Η Φώφη  πρόλαβε και έδωσε εχέγγυα. (Ο γράφων τής εύχεται ολόψυχα περαστικά). Οι λοιποί μνηστήρες όμως όχι.

Άρα, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος  που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό λέγοντάς ψέματα ότι λεφτά υπάρχουν, για να τον οδηγήσει στη συνέχεια στο δρόμο των μνημονίων και της εξαθλίωσης τους, είναι σήμερα και πάλι χρήσιμος!

ΥΓ. Τα video με το προεκλογικό “λεφτά υπάρχουν” και του “Καστελόριζου” υπάρχουν στο διαδίκτυο.

banner-article

Ροη ειδήσεων