Αθλητικά Νάουσα

Χάντμπολ / Νάουσα: Ήττα Ζαφειράκη από την ομάδα της Δράμας (28-29)

———

Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα χάντμπολ, εξελίχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και στην φιλοξενούμενη Bianco Monte Δράμα, το περασμένο Σάββατο, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Handball Premier. Όσοι κατάφεραν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση, αντιλήφθηκαν πως από την πλευρά του Ζαφειράκη έγινε μια συνολική και οργανωμένη προσπάθεια η οποία διήρκησε 60 λεπτά και την οποία, ομολογουμένως, αδικεί το τελικό αποτέλεσμα 28-29.

Το κακό δεύτερο δεκαπεντάλεπτο του 1ου ημιχρόνου, ήταν εκείνο που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα μας έμεινε πίσω μέχρι και 7 τέρματα, παρά την πολύ καλή προσπάθεια των παικτών και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά που με πολύ κόπο μειώθηκε στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κατά γενική ομολογία, η ομάδα μας επικράτησε στο γήπεδο και μεγάλη απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως η διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων σταδιακά μειώθηκε και έφτασε «στο γκολ». Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά (με πρωταγωνιστή τον Θεοδωρόπουλο που πέτυχε 14 γκολ) οι παίκτες της ομάδας της πόλης μας κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και η τελική ήττα τους αδικεί.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως υπήρξαν και ατυχείς στιγμές από την πλευρά της διαιτησίας και σε μεγάλο βαθμό έπαιξαν το ρόλο τους και στέρησαν από την ομάδα έστω και τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, δεδομένης πάντα και της πολύ καλής εικόνας της Δράμας.

Αύριο Τρίτη, 18/5, η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος. Το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από της σελίδα της ομάδας στο facebook “Ζαφειράκης Νάουσας Handball Team”.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-4, 5-8, 8-9, 10-13, 12-18 (ημιχ.), 15-19, 16-22, 20-24, 23-26, 25-28, 28-29.

Διαιτητές: Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 9-11. Κόκκινες: Τσαγκεράς (28:57 – τρία δίλεπτα), Δέσπος (50:46 – τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 4/7-4/5.

Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Μπουμπουλέντρας 1, Πιτάνιος, Πινακούδης, Μαυροδουλάκης 5, Τσαγκεράς, Τζουβάρας, Ρότζιος 3, Πίτος 1, Θεοδωρόπουλος 14, Διδασκάλου, Τσάτσας 1, Μπιλιούρης, Μπόλας 3, Κρέξης, Δάιος, Γαλίτης.

Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Λ. Παπάζογλου, Μπίτσιος, Τοζακίδης, Σίνα 3, Χαϊτίδης 3, Τουνγκελί9δης 3, Δέσπος 2, Κοτσαμαρίκογλου, Παπαδόπουλος 4, Πολύδωρος 1, Φραγκούλης 3, Θ. Παπάζογλου 5, Τόσκας 3, Καλαϊτζίδης, Δεμερτζίδης, Καβάζης 2.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας