Βέροια

Παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση Κώστα Παλουκίδη – Τι συμβαίνει στο “Βασίλειο της Δανιμαρκίας;”

…………………….

Η παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά μετρά έναν ακόμη λιγότερο σύμβουλο, καθώς ανεξαρτητοποιήθηκε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κώστας Παλουκίδης.

Εμφανώς δυσαρεστημένος ο Αντιδήμαρχος από καταστάσεις που δεν τον βρήκαν σύμφωνο, αποχώρησε από την παράταξή του χωρίς να διαφωτίσει το ακροατήριό του για τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του, καθώς δεν είχε και τον ανάλογο χρόνο να το κάνει ή το απέφυγε.

Η σύντομη δήλωσή του ήταν η παρακάτω:

“Υπάρχει μια ανακολουθία από την ομάδα μας απέναντί μου. Πράξεις, έργα… Έχω μάθει αλλιώς, λυπάμαι πάρα πολύ. Πήραμε χθες κάποιες αποφάσεις, κάναμε προσυμβούλιο, συζητήσαμε κάποιες ανακοινώσεις… Παραιτούμαι από την ομάδα και λυπάμαι που συμμετείχα με εσάς τους υπόλοιπους  πέντε.”

Αν και χωρίς διαύγεια η δήλωση, εμφανώς αποπνέει έντονη δυσαρέσκεια, φέρνοντας στην επιφάνεια την μετωπική σύγκρουση του Χρήστου Τσιούντα με τη Γεωργία Μπατσαρά, που κατέληξε σε παραίτησή του και την επίσης σύγκρουση με την αρχηγό της παράταξης του Στάθη Κελεσίδη, που όμως δεν οδήγησε σε παραίτησή του.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η παράταξη Μπατσαρά αποδυναμώνεται και αυτό φυσικά δεν είναι για την ίδια καθόλου ευχάριστο.

Θυμηθήκαμε χθες με την παραίτηση τη γνωστή απορία του Άμλετ  στο ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ, “Τι συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας;”. Ο πρίγκιπας του έργου βρήκε την απάντησή του. Στο δικό μας ερώτημα θα υπάρξουν απαντήσεις;

far

banner-article

Ροη ειδήσεων