Βέροια

Η Αγορά της Βέροιας προετοιμάζεται για το άνοιγμα της Δευτέρας – Νότα αισιοδοξίας

………………………

Πέμπτη σήμερα και η Αγορά της Βέροιας προετοιμάζεται για το άνοιγμα της Δευτέρα, σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις. Παρόλο που τα μαγαζιά είναι κλειστά, μια άλλη διάθεση το νιώθεις πως είναι διάχυτη παντού.

Άλλες βιτρίνες είναι τελείως κλειστές, με εργασίες που γίνονται στο εσωτερικό τους, άλλες ετοιμάζονται και βλέπεις από τα τζάμια τις εργασίες, κι άλλες είναι ήδη έτοιμες.

Έτοιμες είναι όσες το εμπόρευμα δεν έχει σχέση με την εποχή, ενώ ιδιαίτερα τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης υπόκεινται στους νόμους της εποχής αλλά και της μόδας που αλλάζει. Εδώ βρίσκεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς τα χειμωνιάτικα που δεν πουλήθηκαν πρέπει να αποθηκευτούν και το καινούριο εμπόρευμα – ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό – να αγοραστεί! Με τι χρήματα;  Άγνωστο.

Όσες όμως δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες, άρχισαν να ελπίζουν πως ξεκινάει μια νέα περίοδος γι αυτούς. Και ποιος δεν το εύχεται!

Μάλιστα  κάποιοι στην Προφήτου Ηλιού, που καθάριζαν τα τζάμια του μαγαζιού τους, τραγουδούσαν κιόλας. Αλλαγή κλίματος! Νότα αισιοδοξίας!

far

banner-article

Ροη ειδήσεων