Εκδήλωση στο Νοσοκομείο Νάουσας από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του προσωπικού του Νοσοκομείου Νάουσας από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας με θέμα: “Ο ρόλος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Βέροιας στην τοπική κοινωνία και η συμβολή των επαγγελματιών υγείας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και στη συνεργασία μεταξύ των φορέων με σκοπό την υποστήριξη των γυναικών – θυμάτων”.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη  Νοσηλευτική Υπηρεσία της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας  την Παρασκευή 03/07/2020  και ώρα 12:30 -14:30, στην αίθουσα «ΒΕΤΛΑΝΣ» του Δήμου Ηρωικής Πόλεως  Νάουσας, όπου γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ενημερώθηκαν για την ολιστική υποστήριξη των γυναικών μέσα από μία σειρά υπηρεσιών σε ψυχολογικό, κοινωνικό και νομικό επίπεδο καθώς και τη διαχείριση περιστατικών γυναικείας  κακοποίησης που καταφθάνουν στις μονάδες δευτεροβάθμιας/τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Προλόγισε η διευθύνουσα νοσηλευτικής του Νοσοκομείου, Έλλη Χατζηστυλλή, ενώ χαιρέτισαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλίας Πλιόγκας, η αντιδήμαρχος Νάουσας, Δώρα Μπαλτατζίδου, η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Νάουσας, Στέλλα Αραμπατζή και η πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Νάουσας, Αργυρώ Βογιατζή.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 33252 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια