Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του «Έρασμου» με θέμα τον απολογισμό και προϋπολογισμό δράσεων

Την Τακτική του Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε απόψε ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του για τον απολογισμό δράσεων του ’19 και τον προϋπολογισμό του ’20.

Προλογίζοντας η Διοικητική Διευθύντρια Παρασκευή Γούλα έκανε μια μικρή αναδρομή στην ίδρυση του Συλλόγου τονίζοντας για μια ακόμη φορά τους στόχους του Συλλόγου, τις προτεραιότητες που θέτει, και προπαντός την τεράστια σημασία που έχει για την επίτευξη των στόχων αυτών η λειτουργία του ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών.

Στη συνέχεια η Προέδρος του Έρασμου Γεωργία Φωστηροπούλου προχώρησε στον απολογισμό δράσεων του 2019, αναφερόμενη με λεπτομέρειες στο έργο που επιτέλεσε ο «Έρασμος» κατά τη χρονιά αυτή.

Αντιμετωπίστηκαν περιστατικά εξωτερικά και εσωτερικά, οργανώθηκαν σεμινάρια αλλά και δραστηριότητες που αγκάλιασαν όλες τις ηλικίες και εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου, πέρα από την κοινωνική δράση,

Σημαντική η σημείωση πως οι δράσεις δεν κινήθηκαν μόνο στο χώρο της Βέροιας αλλά και της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, όπου η αποδοχή τους ήταν ευρεία.

Μετά από λεπτομερή κατάθεση αριθμών στον απολογισμό, ο οποίος και εγκρίθηκε, τόνισε πως δυστυχώς ποτέ το ταμείο του «‘Έρασμου» δεν είναι εύρωστο -αφού στηρίζεται σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, αλλά και στη στήριξη των ευαισθητοποιημένων πολιτών- πέρασε στον προϋπολογισμό,  με τον οποίο θα συνεχιστούν όλες οι προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου, οι οποίες πέτυχαν την προηγούμενη χρονιά.

Ειδικά για τον γιορτασμό της 8ης Μάρτη ανακοίνωσε πως προγραμματίζεται μια εβδομάδα εκδηλώσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την έγκριση του προϋπολογισμού.

far

Φωτογραφίες: faretra.info    

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 28654 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια