Πολιτισμός

Έγραψαν για τον Οδυσσέα…

Τα παρακάτω σχόλια γράφτηκαν από αναγνώστες με αφορμή τη συνέντευξη του Οδυσσέα Γωνιάδη στη Φαρέτρα.

———————————-

Συγχαρητήρια! Οδυσσέα.!!
Με αυτήν την εκπληκτική διαδρομή σου στα κοινά,δημιούργησες την πολιτιστική αναγέννηση στη Βέροια.
Δεν θα ξεχάσουμε τις φιλολογικές βραδιές και τις
συζητήσεις στο φουαγιέ.Για όλα αυτά που προσέφερες και έστρωσες το χαλί για την συνέχεια, σου πρέπει και αξίζει ξεχωριστή αναγνώριση–βράβευση.!!
Δημήτρης Τελλίδης

——————————

Πραγματικά έτσι είναι!! Μικρό παιδί ήμουν όταν συμμετείχα στο χορευτικό της Στέγης και ήταν πανταχού παρών! Με το γλυκό χαμόγελο του!!! Πολλά συγχαρητήρια του αξίζουν και μια ξεχωριστή αναγνώριση από τους κυβερνητικούς της πόλης μας!!
Christina Bourdouvali

————————-

Ο Οδυσσέας ήταν πρότυπο του πολιτιστικού ανθρώπου. Γύριζε την πόλη έμπαινε σε μαγαζιά χτυπούσε πόρτες ανακάλυπτε ανθρώπους με ταλέντα και τους ενσωμάτωνε σε δράσεις.
Ήταν ο κραυγαλέος αντίποδας των σύγχρονων διαχειριστών της τέχνης στην πόλη που πρέπει να πάς ο ίδιος στο κατώφλι τους και ενδεχομένως επανειλημμένα για να έχεις, αν έχεις κάποια τύχη.
Από το πάθος το πάθος του Γωνιάδη έχουμε ανάγκη και αυτό εύχομαι στην πόλη.
Σούλης Λιάκος

—————————-

Γνωρίζω τον κύριο Οδυσσέα από 15 χρονών. Ήθελε και θέλει να τον προσφωνούμε με το μικρό του όνομα! Τότε, μας συμμάζευε στη Στέγη και μας έδειχνε καθημερινά προς τα που πάνε για τον πολιτισμό, τον αλληλοσεβασμό, την εργατικότητα και την αξιοπρέπεια.

Στο σπίτι ο πατέρας και η μάνα και εκεί ο… Οδυσσέας. Χωρίς ανταλλάγματα. Μόνο την αγάπη μας ζητούσε, την είχε και την έχει ως τώρα αναλλοίωτη και ακόμη πιο δυνατή. Εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμη ανοιχτή την αγκαλιά του. Την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη! Για να προχωράμε!
Κώστας Ρίζος

————————————-

Τότε το κοινό διεκδικούσε.
Τώρα δέχεται ό,τι του δώσουν.
Μου άρεσε ..
Η συμμετοχή των ντόπιων πολιτιστικών ομάδων σε κοινές δράσεις ξυπνάει τον αγωγιάτη”… Τώρα όμως άλλαξαν πολλά… Εγώ πάντως που ζούσα σε χωριό και είχα πολιτιστικές ανησυχίες, το όνομα Οδυσσέας Γωνιάδης το γνώριζα…
Μορφή!
Ειρήνη Δασκιωτάκη

Σημείωση Φαρέτρας: Τη συνέντευξη του Οδυσσέα Γωνιάδη στη Δήμητρα Σμυρνή μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

far

banner-article

Ροη ειδήσεων