Εκδηλώσεις Εκκλησια Τοπικά

Εκδηλώσεις για το Αργυρό Ιωβηλαίο αρχιερωσύνης Μητροπολίτη Παντελεήμονα

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας εορτάζει το Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του ποιμενάρχου της Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Στη συνέχεια στις 7:30 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα πραγματοποιηθεί εόρτια εκδήλωση για το Αργυρό Ιωβηλαίο και παρουσίαση της χαριστήριας έκδοσης προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου με τίτλο : «Μυριώνυμον εύχος». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τον Βυζαντινό Χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως και από τη Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βέροιας.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το πρωί στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο.

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη για να τιμήσουμε τον άνθρωπο, τον αρχιερέα, τον πατέρα της τοπικής μας εκκλησίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας