Ανώτατη Προσκοπική Διάκριση στον Βεροιώτη Αθανάσιο Στάντζο - Του απονέμεται το Παράσημο του  Αργυρού Φοίνικα

Μεγάλη τιμή για τον Προσκοπισμό της Βέροιας, αποτελεί η Απονομή της  Ανώτατης Προσκοπικής Διάκρισης , το Παράσημο του  Αργυρού Φοίνικα από το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων μετά από σχετική απόφασή του.

Το Παράσημο απονέμεται  στον κ. Στάντζο Αθανάσιο τέως Τοπικό Έφορο Προσκόπων Βέροιας για τις διακεκριμένες και εξέχουσες υπηρεσίες που προσέφερε στην Προσκοπική Κίνηση και την κοινωνία

Ο βραβευόμενος υπήρξε Πρόσκοπος  στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, διατέλεσε Βαθμοφόρος για περισσότερα από 45 χρόνια , ενώ είναι ακόμη  και σήμερα ενεργό μέλος των Ελλήνων Προσκόπων, ως μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βεροίας.

Με αποστολή τους την ανάπτυξη άξιων, χρήσιμων και υπεύθυνων πολιτών, οι Έλληνες Πρόσκοποι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κ. Στάντζου Αθανάσιου  έναν  σύγχρονο  πρεσβευτή  του σκοπού της Προσκοπικής Κίνησης, που με την ανιδιοτελή πρόσφορα του στον Προσκοπισμό  καθώς και με τον εποικοδομητικό ρόλο του στην κοινωνία αποτελεί  πρότυπο για όλα τα παιδιά και τους νέους του τόπου.

Στο παρελθόν το Παράσημο έχει απονεμηθεί στους Βεροιώτες κ. Αλδακο Θεόδωρο και κ. Σπύρο Τελλίδη

Η εκδήλωση Απονομής θα πραγματοποιηθεί

την Παρασκευή 11 /10 / 2019 και ώρα 19:30  στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Μενδρεσέ Τζαμί

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30662 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια