Αθλητικά

“3ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής” Νάουσα 13 Οκτωβρίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.) συνδιοργανώνουν τον αγώνα «3ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» συνολικής απόστασης 26 και 5 χλμ. αντίστοιχα.  Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Ο Αγώνας των περίπου 26.000μ. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5.000μ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr

Νάουσα, 30/7/2019

banner-article

Ροη ειδήσεων