Βέροια

Γιάννης Παπαγιάννης: «Φτάνει πια! Εμείς μπορούμε! Αλλαγή!»

Έξω από το εκλογικό του κέντρο, στη Βενιζέλου, πραγματοποιήθηκε απόψε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του Γιάννη Παπαγιάννη μπροστά σ’ ένα ακροατήριο, που τον καταχειροκρότησε.

Με την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων του, υπό τους ήχους επαναστατικών τραγουδιών, όπως το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» ή τη «Ρωμιοσύνη» του Ρίτσου και του Θεοδωράκη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, μέσα σε σημαίες που κυμάτιζαν – επισημαίνοντας έτσι και τη θέση του στο Μακεδονικό –  ξεκίνησε στις 8.30 να μιλά  από στήθους, κάνοντας δριμύτατη κριτική στη Δημοτική Αρχή.

Μιλώντας για τα κακώς κείμενα μιας Διοίκησης, που τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκε, όπως είπε, δεν πραγματοποίησε, πέρασε στις ανάγκες των πολιτών -τονίζοντας ιδιαίτερα τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι νέοι – ανάγκες που είναι μεγάλες και ζητούν επιτέλους μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση.

Αναφέροντας ένα-ένα τα θέματα στα οποία έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα και δεν αντιμετωπίστηκαν καν, πέρασε στις δικές του προτάσεις, δηλώνοντας και την πρόθεση αλλά και την ικανότητα να πραγματοποιηθούν.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας