Νάουσα

Συνάντηση Δ.Σ. ΛΕ.Κ. με υποψήφιους Δημάρχους Νάουσας

Όπως είχαμε ανακοινώσει προ μηνός, ολοκληρώθηκε σήμερα η ενημέρωση ΟΛΩΝ των υποψηφίων Δημάρχων από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της σχετικά με τα θέματα της Λέσχης και την σχέση της με τον Δήμο Νάουσας.

Εξηγήσαμε στους υποψηφίους ότι η Λέσχη, από το 1994 που ιδρύθηκε, δραστηριοποιείται σε όλο τον νομό Ημαθίας με σκοπό την προσφορά στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο και ότι από το 2008 είναι και πιστοποιημένη εθελοντική οργάνωση στο Μητρώο της Γ.Γ.Π.Π. στις ειδικές κατηγορίες της Δασοπροστασίας, Δασοπυρόσβεσης και Έρευνας και Διάσωσης.

Ενημερώθηκαν και για τις ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν για τη Λέσχη από αυτήν την ένταξη αλλά και τις ανάγκες στήριξης που έχει σε εξοπλισμό.

Επίσης προτείναμε ενέργειες και δράσεις σχετικά με την αποτελεσματικότερη οργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάουσας.

Όλοι οι υποψήφιοι αντιλήφθηκαν τη σημασία της ύπαρξης και αξιοποίησης της Λέσχης από τον Δήμο Νάουσας και δεσμεύτηκαν να την στηρίξουν και να εμβαθύνουν την συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστούμε τους υποψηφίους (με τη σειρά των συναντήσεων) Γιάννη Μυλωνά, Θωμά Τσουκαλά, Ίλια Ιωσηφίδου, Νίκο Κουτσογιάννη και Νικόλα Καρανικόλα για τον χρόνο που διέθεσαν και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και ευχόμαστε να συνεχίσουν να έχουν την διάθεση προσφοράς στην πόλη και μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Με καταδρομικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος              Ο Γ. Γραμματέας

Λυκοστράτης Θωμάς     Λούκας Κωνσταντίνος

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας