Η ανθοφύτευση στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για μία «καλλιτεχνική» δράση διαφορετική από τις άλλες. Την Κυριακή 14 Απριλίου φυτέψαμε λουλούδια και μεγαλύτερα φυτά στην υπέροχη αυλή του καινούριου μας σχολείου. Παρά τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες και το βεβαρυμένο πρόγραμμα όλων, γονείς, καθηγητές και μαθητές, συγκεντρώθηκαν από το πρωί, με γλάστρες, σκαπτικά εργαλεία και πολύ καλή διάθεση για να γεμίσουν την αυλή με λουλούδια, χρώματα κι αρώματα.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Βέροιας και το Δήμαρχο κ.Κώστα Βοργιαζίδη προσωπικά, για την πολύτιμη αρωγή και συμπαράσταση. Πάντα δίπλα στο Σχολείο μας, συμπαραστάτης και αρωγός, με παροχή κάθε δυνατής συνδρομής από τις υπηρεσίες του Δήμου. Ευχαριστούμε την Αντιδημαρχία Πρασίνου για τη διάθεση εργατικού προσωπικού και φυτών. Τον Αντιδήμαρχο κ.Βασίλη Παπαδόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ.Γεώργιο Σοφιανίδη, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι πάντα κοντά μας, με φυσική παρουσία, σε όλες τις δράσεις του Σχολείου.

Ευχαριστούμε τα Φυτώρια Π.Αβράμη από τα Γιαννιτσά για τις υπέροχες τριανταφυλλιές. Το Φυτώριο Αθανάσιου Γκίλτσου (Μονόσπιτα), τον κ.Θωμά Σιακαβάρα, τη Δημητρούλα Τσιρίδου, τα Φυτώρια Φουτζιτζόγλου – Καλογεράκη (οδός Πιερίων Βέροια) και τα Άνθη – Φυτά «Λευτέρης», για την προσφορά φυτών και λουλουδιών.

Συμπληρώνοντας σχεδόν έναν χρόνο λειτουργίας στο νέο κτίριο, ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια και ο «σπόρος» που φύτεψε ο Σύλλογός μας, θα ανθίσει και θα φέρει κι άλλους καρπούς! Γιατί στο Μουσικό Σχολείο η γνώση δεν περιορίζεται στα σχολικά εγχειρίδια και τα μουσικά όργανα. Επεκτείνεται σε αρχές και αξίες που μας φέρνουν πιο κοντά, μας κάνουν ενεργούς πολίτες και καλύτερους ανθρώπους. Με πίστη στις δυνατότητες της σχολικής κοινότητας, με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, προβάλουμε την αξία του εθελοντισμού και τη δημιουργική απασχόληση προς όφελος των πολλών.

Σήμερα ομορφύναμε την αυλή του Σχολείου μας. Σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσουμε τα παιδιά της Γ΄Λυκείου και θα ευχηθούμε ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους να είναι πάντα ανθισμένος. Γιατί η παιδεία και η καλλιτεχνική δημιουργία δεν σταματά ποτέ! Σας ευχαριστούμε όλους γι΄αυτή την υπέροχη Κυριακή. Μια Κυριακή που μας έφερε πιο κοντά για έναν ωραίο σκοπό: να ανθίσει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά του Μουσικού Σχολείου. Γιατί το αξίζουν!

Η Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΙΣΗ                      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ 

Σημείωση Φαρέτρας: Το σχετικό ρεπορτάζ της Φαρέτρας μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29603 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια