Βέροια

Η Ένωση καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ημαθίας  ευχαριστεί θερμά…

Η Ένωση καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ημαθίας  ευχαριστεί θερμά το Μουσικό Σχολείο Βέροιας για τη συνδιοργάνωση της Μουσικής  εκδήλωσης με τίτλο: «Rencontres musicales franco grecques–         Γαλλοελληνικές μουσικές συναντήσεις»  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γαλλοφωνίας πού έγινε  τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας που κλήθηκαν να συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό, μελετώντας με ιδιαίτερο ζήλο καινούρια μουσικά ακούσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Καθηγητή Μουσικής Βαλαβάνη Βασίλη ο οποίος ανέλαβε την Διεύθυνση και την ενορχήστρωση των τραγουδιών που επελέγησαν να παρουσιαστούν  και τις καθηγήτριες μουσικής Εύα Δημοκωστούλα, Γεωργία Ιωαννίδου, Ελένη Νατσάκου,Ελένη Μπόζη και Έλσα Ιωαννίδου, οι οποίες έκαναν την διδασκαλία της χορωδίας και την ενορχήστρωση.

Ευελπιστούμε σε άλλες τέτοιες γόνιμες συνεργασίες καθώς πιστεύουμε πως η μουσική είναι ένας πολύ δυνατός δεσμός ανάμεσα στις δυο χώρες την Ελλάδα και τη Γαλλία.

——————–

Σημείωση Φαρέτρας: Σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων