Αθλητικά Αλεξάνδρεια

Βόλεϊ Πρωτάθλημα Γυναικών: Αρχέλαος Κατερίνης – ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια” (0-3)

 
  Πήραν φορά και δεν σταματάνε τα κορίτσια του ΓΑΣ. Από νίκη σε νίκη και η γυναικεία ομάδα. Σειρά είχε ο Αρχέλαος να υποκλιθεί στο ταλέντο των κοριτσιών μας. Η ομάδα της Κατερίνης δεν κατάφερε να κοντράρει σε κανένα σημείο του αγώνα τα “φλεγόμενα” κορίτσια της Αλεξάνδρειας. Αγωνίστηκαν και τα 12 κορίτσια που υπήρχαν στην αποστολή κι όλα είχαν εξαιρετική απόδοση.
  Μ’ αυτή την νίκη η γυναικεία μας ομάδα ουσιαστικά εξασφάλισε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, γεγονός που αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου,στο άθλημα της Πετοσφαίρησης.
  Λόγω προγράμματος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που ακολουθούν τα αποτελέσματα της ομάδας μας θα καθορίσουν και ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά και ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στο τοπικό. Όπως λέμε “ρυθμιστής”…
   Όλα για όλα την Κυριακή 31/3/19 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με Αίας Κιλκίς που παίζει “το τελευταίο του χαρτί” για το πρωτάθλημα.
Τα σετ :14-25, 12 – 25, 11-25
Συνθ.:Συνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Μπογδάνου Δήμητρα, Μαυρούδη Δήμητρα, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Πουρλιοτοπούλου Βιβή,  Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Μαρία,Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα,  Παπαζήση Αλεξάνδρα
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας