Τοπικά

Ευχαριστήριο της ΑΣΕ Π.Ε. Ημαθίας – Πίνακες αποτελεσμάτων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

 Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που στις 7/11/2018 έλαβαν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ιδιαίτερα στέλνουμε θερμό χαιρετισμό κι ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στήριξαν την προσπάθειά μας κι ενίσχυσαν σημαντικά με την ψήφο τους το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της παράταξής μας για αιρετούς που θα βάζουν μπροστά τις δικές μας ανάγκες και διεκδικήσεις για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, που δε θα είναι φερέφωνα και υπηρέτες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, της αντιεκπαιδευτικής–αντιλαϊκής πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης.

Συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα για την αλλαγή των συσχετισμών, για συνδικάτα μαζικά, ταξικά, αγωνιστικά, αντάξια των καιρών. Συνεχίζουμε με συνέπεια και επιμονή την πάλη για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία στην υπηρεσία του λαού, για ολόπλευρη μόρφωση των παιδιών μας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια, για την αναπλήρωση των απωλειών μας και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Γιατί τίποτα δεν πρέπει να λέμε φυσικό, για να μη φαίνεται και τίποτα πως δεν μπορεί να αλλάξει (Μπέρτολτ Μπρεχτ), γιατί όταν σφίγγουν το χέρι ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο (Γιάννης Ρίτσος).

 Βέροια 8/11/2018

Ακολουθούν πίνακες με αναλυτικά και συγκριτικά αποτελέσματα όπως μας στάλθηκαν από την ΑΣΕ Ημαθίας

  • Εκλέχθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Ημαθίας οι Χαιριστανίδης Ελευθέριος (ΔΑΚΕ) και Απιδοπούλου Σοφία (ΔΗΣΥ).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας