Εκδηλώσεις Νάουσα

Έρχονται… “οι Γαμπροί της Ευτυχίας” στη Νάουσα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

«ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ»

Συνεχίζονται οι πρόβες και οι προετοιμασίες της θεατρικής ομάδας «Επί Σκηνής», η οποία το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας θα παρουσιάσει την κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου.

Οι «γαμπροί της Ευτυχίας», είναι ο τίτλος της γνωστής ελληνικής κωμωδίας που βγήκε στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Αυλωνίτη, Νίκο Ρίζο και Γεωργία Βασιλειάδου.

Ο Βαγγέλης, έμπορος κρεάτων και παραδοσιακός οικογενειάρχης, προσπαθεί να παντρέψει τη γεροντοκόρη αδελφή του Ευτυχία, η οποία είναι άσχημη, ψηλομύτα και παλαιών αρχών. Μέσω αρραβωνιασμάτων, κωμικών καταστάσεων και παρεξηγήσεων προσπαθεί να την αποκαταστήσει ώστε να παντρευτεί και αυτός με τη σειρά.

Παίζουν: Παύλος Ιωσηφίδης, Μαρία Παπαθωμίδου, Χάρης Αδαμίδης, Γιάννης Κουκούλος, Ζωή Δασκαλάκη, Κώστας Γιάντσης, Ελένη Χατζηκώστα, Κατερίνα Σολδάτου, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου, Αφροδίτη Λαφάρα.

Σκηνοθεσία-σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου.

Επόμενες παραστάσεις Κυριακή 21, Δευτέρα 22 και Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018. Γενική είσοδος 5€. Προπώληση εισιτηρίων: CITY ESPRESSO BAR (Ζαφειράκη 12, τηλ.: 23320 21999).

banner-article

Ροη ειδήσεων