Αθλητικά Νάουσα

Πολυνίκης η Κ.Α. “Νάουσα” στο 6ο Swim Cup των Ιωαννίνων

Την ετήσια εξόρμησή της στη πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποίησε η Κ.Α. «Νάουσα» το Σαββατοκύριακο 18-19/11/2017, στα πλαίσια της συμμετοχής της στο 6ο Swim Cup Ιωαννίνων. Την αποστολή αποτέλεσαν 47 αθλητές και αθλήτριες της ΚΑΝ, αγωνιστικής και προαγωνιστικής κατηγορίας, οι οποίοι έλαβαν μέρος μόνο στις τρεις αγωνιστικές ενότητες της διοργάνωσης. Στη διοργάνωση του ΚΟ Ιωαννίνων συμμετείχαν περισσότεροι από 350 αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδος. Η Κ.Α.Ν. κατετάγη 1η  στη βαθμολογία της αγωνιστικής συγκεντρώνοντας 32 μετάλλια (12  χρυσά, 9 ασημένια και 11 χάλκινα) καθώς και 26 μετάλλια (4 χρυσά, 13 ασημένια και 9 χάλκινα) στις κατηγορίες των προαγωνιστικών κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Όλοι οι αθλητές προσπάθησαν για τη καλύτερη δυνατή επίδοση στα ατομικά αλλά και τα ομαδικά τους αγωνίσματα, δείχνοντας ανταγωνιστική διάθεση και ενθουσιασμό. Ενδεικτικά αναφέρεται πως σημειώθηκαν συνολικά 93 νέα ατομικά ρεκόρ και πολλά νέα όρια για τους Πανελλήνιους αγώνες από τους αθλητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής, επιτεύγματα που αποζημιώνουν τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν αθλητές και προπονητές από την αρχή της κολυμβητικής σαιζόν.

Την αποστολή συνόδευσαν ο Σιπητάνος Γεώργιος (αρχηγός) και ο Μητσιάνης Σωτήρης, όπως επίσης και οι προπονητές των τμημάτων, Λαζαρίδης Βασίλειος και Αβεριάνοβα Αναστασία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:    Αντίγραφο-του-ΘΕΣΕΙΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ1116  

banner-article

Ροη ειδήσεων