Βέροια Εκδηλώσεις

Κάλεσμα από τα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Βέροιας

Στα πλαίσια του δεκαήμερου δράσης των συνταξιούχων σε όλη την χώρα ενάντια στις αντισυνταξιουχικές, αντιλαϊκές πολιτικές και τα νέα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καλούμε  τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους  να δώσουμε συνέχεια στην δράση μας με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο  την

ΤΡΙΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις 11 ώρα π.μ. μπροστά στο άγαλμα Βενιζέλου.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 9:15π.μ. από την Πλατεία Ωρολογίου. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6979781511, 6974481600.

Απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών – αντιλαϊκών – φορομπηχτικών νόμων. Τις θανατηφόρες διατάξεις περί χηρείας. Επιστροφή στο ακέραιο των παράνομα παρακρατηθέντων για την υγεία. Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών μας ταμείων. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδηση μας καμία περικοπή.

Απορρίπτουμε την φιλολογία της κυβέρνησης περί ανάπτυξης και σταθερότητας ως διέξοδο γιατί αυτά αποτελούν διέξοδο για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, που στον δικό τους βωμό θυσιάζονται οι συντάξεις μας και το σύνολο των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του λαού.

Δίνουμε  όλοι μαζί την μάχη. Είμαστε και μένουμε  στον δρόμο του αγώνα, με αποφασιστική αδιάκοπη μαζική δράση για να προασπίσουμε την ζωή μας, την ζωή των παιδιών μας, της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

Οι διοικήσεις

των συνταξιουχικών σωματείων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας