Βέροια

Στιγμές μουσικής… δροσιάς από τον ΣΟΦΨΥ

Στιγμές μουσικής δροσιάς και αναψυχής πρόσφερε χθες το βράδυ ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στους φίλους και τα μέλη του, στο Ξενοδοχείο «Αιγές», πλάι στην πισίνα.

Μετά από μια μέρα δύσκολη, με τον υδράργυρο ανεβασμένο στα ύψη, η πρόσκληση του ΣΟΦΨΥ ήταν για όλους ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Με τον Κώστα Μποροδήμο στο μπουζούκι και τον Κωστή Χαλάτση στην κιθάρα, οι παρέες είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν ένα πρόγραμμα  με τραγούδια που ξεκινούσαν από μπαλάντες και κατέληγαν στο ρεμπέτικο.

Ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ, Γιώργος Σαλιάγκας, μιλώντας στους φίλους του Συλλόγου –ανάμεσά τους παρών και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης- είπε πως ο ΣΟΦΨΥ προχώρησε ακόμη περισσότερο μέσα στη δύσκολη χρονιά που πέρασε, εγκαινιάζοντας μετά από την έκδοση της εφημερίδας του και τρία νέα τμήματα, φωτογραφίας, κατασκευών και ζωγραφικής.

Ειδικά τους καρπούς του τμήματος ζωγραφικής το κοινό της Βέροιας είχε την ευκαιρία να αποτιμήσει στην έκθεση των ληπτών στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, καταλήγοντας σε πολύ αισιόδοξα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στον ΣΟΦΨΥ αλλά  και για την επίδραση της Τέχνης στη ζωή των ληπτών.

Φίλοι, λήπτες και οι οικογένειές τους επικοινώνησαν χθες με τον καλύτερο τρόπο με μια βραδιά που απέδειξε για μια ακόμη φορά πως ο ΣΟΦΨΥ επιδιώκει και πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο το στόχο του, τον αποστιγματισμό και την επανένταξη των ληπτών στον κοινωνικό ιστό.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας