Βέροια Τοπικά

Μ-Λ ΚΚΕ Ημαθίας: “Να καταδικάσουμε το ναζισμό. Καμία θέση στο φασισμό στη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή”

Ανακοίνωση Κ.Ο. Μ-Λ ΚΚΕ Ημαθίας

«Να καταδικάσουμε το ναζισμό. Καμία θέση στο φασισμό στη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή»

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου οι απόγονοι των μακελλάρηδων των λαών ,  θαυμαστές του Χίτλερ και των ναζί, οι απόγονοι  ταγματασφαλίτες αυτών που βύθισαν το λαό μας στο αίμα, οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής , Μιχαλολιάκοι, Κασιδιάρηδες, Λαγοί ετοιμάζονται να εγκαινιάσουν γραφεία της δολοφονικής οργάνωσής τους στην πόλη της Βέροιας. Είναι αυτοί που δολοφόνησαν θρασύδειλα τον Παύλο Φύσσα, που οργάνωσαν ρατσιστικές επιδρομές εναντίον ξένων εργαζόμενων στην πατρίδα μας, αυτοί που επιτέθηκαν σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ,  ενάντια σε αλιεργάτες και τόσες δολοφονικές επιθέσεις τα προηγούμενα χρόνια, για τις οποίες και σήμερα δικάζονται!

Σήμερα, την ίδια ώρα που  η εργατική τάξη και  ο λαός της περιοχής και της χώρας στενάζουν κάτω απ’ τα δεσμά του ιμπεριαλισμού και των ντόπιων μεγαλοαστών, υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές της φτώχιας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης που επιβάλλουν Ε.Ε. και ΔΝΤ  και εφαρμόζουν διαδοχικά οι κυβερνήσεις, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως χθες , ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τώρα, με θράσος συνεχίζουν την ίδια πολιτική και προπαγάνδα εξαπάτησης της λαϊκής αγανάκτησης…αυτοί , που δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα μαντρόσκυλα της πιο σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής, που έχουν στο πολιτικό τους DNA ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γεννήσει η ανθρωπότητα και το ιμπεριαλιστικό-καπιταλιστικό σύστημα! Βαρύτατες είναι οι ευθύνες όλων αυτών των κομμάτων , όχι μόνο για το γιγάντωμα του ναζιστικού φαινομένου αλλά και για τη συντήρησή του , αφού αυτοί και η πολιτική τους είναι που το θρέφουν και το συντηρούν.

Παρά τις «προσαρμογές» της δράσης της μετά την παραπομπή της σε δίκη, αυτή δεν παύει να εκδηλώνεται στην κοινωνία, να οργανώνει φασιστικούς θύλακες ή και να προκαλεί μέσα και έξω  από τη Βουλή.

Αυτό ακριβώς επιδιώκει με αυτήν της την κίνηση . Τη δημιουργία φασιστικού-ναζιστικού θύλακα στην πόλη, την πρόκληση των δημοκρατικών αισθημάτων του λαού της περιοχής, τη διαρκή  καλλιέργεια του φόβου και της τρομοκρατίας, την εξάπλωση των ναζιστικών ιδεών.

Εργαζόμενοι Εργαζόμενες

Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους , τους συνταξιούχους, τη νεολαία να μη γίνουν θύματα του δηλητήριου που χύνουν στο διάβα τους οι ναζί εγκληματίες. Σας καλεί όλους να καταδικάσετε την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το ναζιστικό μίσος στην περιοχή μας!

Καμία θέση δεν έχουν οι θύτες του λαού μας στην περιοχή. Η εργατική τάξη κι ο λαός της περιοχής μας να ορθώσει το ανάστημά του ενάντια στις πολιτικές που γεννούν το ναζισμό!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ-ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ!

Κ.Ο. Μ-Λ ΚΚΕ Ημαθίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας