Αθλητικά Βέροια

Γκίμας: “Η ήττα αυτή δεν μας αφαιρεί τίποτα”

Μετά τον αγώνα Αγρίνιο – Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής τους Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : “Μετά τον αγώνα Αγρίνιο – Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής τους Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον προπονητή της Χρήστο Μυριουνη για την καθαρή και δίκαιη νίκη.

Ήθελαν τη νίκη έπαιξαν με πάθος και την κέρδισαν. Εμείς ήμασταν άστοχοι στα σουτ τριών πόντων και ηττηθήκαμε κατά κράτος στα ριμπάουντ. Η ήττα αυτή δεν αφαιρεί τίποτε από μας. Ήμασταν στο -1 και παραμένουμε στο -1. Έχουμε παίξει με τέσσερις  ομάδες πρώτης ταχύτητας εκτός έδρας  και μας πληγώνει η ήττα με την Ξάνθη στην έδρα μας.

Δεν ξεκινήσαμε όμως  για άνοδο αλλά για παραμονή. Από την αρχή γνωρίζουμε όλοι μας ότι ο δρόμος της παραμονής είναι δύσβατος. Δεν είμαστε ούτε οι εξυπνότεροι ούτε οι πλουσιότεροι της κατηγορίας. Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό το παιχνίδι θα είναι το πρώτο από τα πολλά ΠΡΕΠΕΙ της φετινής χρονιάς.”

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας