Εκδηλώσεις Εργασία Νάουσα Τοπικά

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους, Σάββατο 10 Σεπτέμβρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Αύγουστος, 2016

Σάββατο 10 Σεπτέμβρη

Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους

Αναχώρηση λεωφορείων: 4:00μμ από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας

Κυβέρνηση – βιομήχανοι- ΕΕ λεηλατούν το πενιχρό εισόδημά μας!

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!

Το ΕΚΝ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικής απάντησης και αντεπίθεσης: στους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες, μαγαζάτορες, αγρότες, γυναίκες και νεολαία.

Κανένας μόνος τους δε μπορεί να αντιμετωπίσει την ενιαία και οργανωμένη επίθεση κυβέρνησης – εργοδοσίας. Οι βιομήχανοι μας θέλουν αιχμάλωτους με «ψίχουλα», χωρίς σταθερό ωράριο και μισθό, ανασφάλιστους για να μας έχουν του χεριού τους. Μετατρέπουν τους χώρους δουλειάς σε σύγχρονα κάτεργα. Είναι η ίδια πολιτική του κεφαλαίου που ξεκληρίζει αγρότες και κλείνει μαγαζιά.

Σφαγιάζονται δικαιώματα, οι τσέπες έχουν αδειάσει, δυναμώνει η φοροληστεία με παλιά και νέα μέτρα, σε εξέλιξη το μπαράζ κατασχέσεων και απειλές για ληξιπρόθεσμα χρέη.

Οι συνολικές απώλειες εργαζομένων και συνταξιούχων φτάνουν το 50%. Η ανεργία, η ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η εργατική, λαϊκή οικογένεια έχει ήδη χρεοκοπήσει. Κανένας δε μπορεί να δίνει χρόνο σε δήθεν κόκκινες γραμμές, κανένας δεν πρέπει να ξεγελιέται πως αυτή η κατηφόρα είναι για το καλό μας.

pame-syllalhthrio-thessalonikh-afisa-1

Να βάλουμε τέρμα στην ανοχή, στην κοροϊδία, να μην περιμένουμε σωτήρες!

Η εμείς ή τα μονοπώλια!

Η ανάπτυξη που με θρασύτητα αναφέρουν δεν είναι για εμάς. Τα μέτρα για τα εργασιακά, απολύσεις, το δικαίωμα στην απεργία, η συνεχόμενη φορολόγηση που σχεδιάζουν, ένα στόχο έχουν: τον πολλαπλασιασμό της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Δυναμώνουμε την πάλη μας για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, κοινωνικές παροχές και κάλυψη των απωλειών, όλα όσα είναι δικαίωμά μας με βάση τον πλούτο που παράγουμε και τις λαϊκές ανάγκες

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην απεργία, διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, αγρότες, μαγαζάτορες, γυναίκες, νέους και νέες να μην παραιτηθούν από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή.

Η λύση βρίσκεται στον οργανωμένο ταξικό αγώνα, στη συμμαχία, στην υπεράσπιση του δίκιου μας.

Η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση με όσους μας στερούν το δικαίωμα στη ζωή, μας θέλουν στην ανέχεια και στη σύγχρονη σκλαβιά.

Υπερασπιζόμαστε το σήμερα και το αύριο της ζωής μας, χτίζουμε τη δική μας συμμαχία, με ενιαίο μέτωπο αγώνα ενάντια στα μονοπώλια, σε ΕΕ – ΔΝΤ και τις κυβερνήσεις τους, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για άλλη προοπτική προς όφελος του λαού, με το λαό αφεντικό.

Σάββατο 10 Σεπτέμβρη

Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους

Αναχώρηση λεωφορείων: 4:00μμ από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας

 

banner-article

Ροη ειδήσεων