Αθλητικά Νάουσα

Τεστ προόδου οι Χειμερινοί αγώνες για την Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα”

Ένα δυνατό τέστ σε πολύ υψηλό επίπεδο αγώνων, 49 ατομικά ρεκόρ, 2 πρώτες, 5 δεύτερες, 7 τρίτες θέσεις και 41 οχτάδες ήταν ο απολογισμός των 22 αθλητών της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη.

Στους αγώνες, που διεξάγονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της Περιφερειακής της Κεντρικής και κεντροδυτικής Μακεδονίας και αποτελούν την τελευταία διοργάνωση του χειμώνα, συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν σε αυτή με τους αθλητές να ξεπερνούν τους 1000.

Η Κ.Α. «Νάουσα» επέλεξε να συμμετέχει αυτή τη φορά μόνο με τους αθλητές και αθλήτριες 11 και 12 ετών και να δοκιμάσει τις δυνατότητες των μικρών της κολυμβητών και σε νέα αγωνίσματα. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρυντικά και ελπιδοφόρα και έδωσαν στους αθλητές το κίνητρο να δουλέψουν με περισσότερη όρεξη για το θερινό κύκλο.

Την αποστολή συνόδεψαν: ο γενικός αρχηγός της Κ.Α.Ν. κος Σιπητάνος Γιώργος, ο γραμματέας της Κ.Α.Ν. κος Μητσιάνης Σωτήρης, ο έφορος του τμήματος κος Γκακούδης Σάκης και οι προπονητές κος Λαζαρίδης Βασίλειος και η κα Αβεριάνοβα Αναστασία οι οποίοι έκαναν όι είναι δυνατόν για να περάσουν όμορφα οι μικροί αθλητές.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ν1 Ν2

banner-article

Ροη ειδήσεων