Αγροτικά Βέροια

Δυναμική εμφάνιση με τρακτέρ στη Βέροια από τους αγρότες του Μπλόκου του Νησελίου

Πανδαιμόνιο σήμερα το μεσημέρι, 2/3/’16,  από την «εισβολή» και παρέλαση των τρακτέρ των αγροτών του Μπλόκου του Νησελίου, στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Οι αγρότες της περιοχής της Αλεξάνδρειας αφού έκαναν την πρώτη στάση στην Εφορία της Βέροιας και αφού επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας και την απέκλεισαν συμβολικά, κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βέροια, όπου σύμφωνα με δηλώσεις τους τα βρήκαν κλειστά.

Όπως είχαν δηλώσει οι εκπρόσωποι των αγροτών του Μπλόκου Νησελίου ήθελαν να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να ζητήσουν από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να μην ψηφίσουν αυτά τα μέτρα. Διαφορετικά, όπως τόνισαν, θα είναι ανεπιθύμητοι στο Νομό.

Στη συνέχεια διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας δημιουργώντας με τις κόρνες αλλά και με τον ήχο των μηχανών των τρακτέρ πανδαιμόνιο, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να αναδείξουν το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν σε περίπτωση που περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης, παρέταξαν τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στη Μητροπόλεως και στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου και συνάντησαν τον Δήμαρχο.

 faretra.info-veria-mploko-niseliou

Στον Αντιπεριφερειάρχη κατόπιν παράδωσαν ψήφισμα και ανέλυσαν για μια ακόμη φορά το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εκφράζοντας ταυτόχρονα την έντονη αγανάκτηση τους απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα αλλά ταυτόχρονα και την μεγάλη τους αγωνία για επιβίωση.

Μετά τη συμβολική κατάληψη της Αντιπεριφέρειας και τη συνάντησή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη αφού κάλεσαν όλους τους φορείς του Νομού να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα τους και να συμπαραταχθούν στο πλευρό τους, μιας και οι διεκδικήσεις τους για τα ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα αφορούν όλους τους πολίτες, αποχώρησαν δημιουργώντας και πάλι πανδαιμόνιο, κοινοποιώντας έτσι το τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Θυμίζουμε ότι εκπρόσωποι των αγροτών του Μπλόκου του Νησελίου είχαν δηλώσει στη Φαρέτρα κατά τη διάρκεια του Μπλόκου που είχαν στήσει επί της Εγνατίας Οδού: “Δεν περνάει άλλο η κοροϊδία. Δεν είναι δυνατόν τον Αύγουστο να ψηφίζεις τα προαπαιτούμενα και τώρα να έρχεσαι και να λες ότι μας στηρίζεις. Αυτό δεν γίνεται! Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούμε”

ΔΤ

Φωτογραφίες: faretra.info

 faretra.info-veria-mploko-niselioufaretra.info-veria-mploko-niseliou faretra.info-veria-mploko-niseliou faretra.info-veria-mploko-niseliou faretra.info-veria-mploko-niseliou faretra.info-veria-mploko-niseliou

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας