Απόψεις

“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανάχωμα για το ξεκίνημα προς τα εμπρός” του Τάσου Μπαρτζώκα

Εμβρόντητη η κοινωνία, παρακολουθεί εδώ και μήνες μία Κυβέρνηση ανήμπορη να απεγκλωβιστεί από τις ψεύτικες προεκλογικές της δεσμεύσεις, μία Κυβέρνηση βαθιά χωμένη στις ιδεολογικές της προκαταλήψεις, τα εμφυλιοπολεμικά (!!!) της σύνδρομα και απωθημένα, αλλά πολύ περισσότερο, μία Κυβέρνηση που πασχίζει να δημιουργήσει κομματικό στρατό και Κράτος, με τίμημα την καταστροφή και το στραγγαλισμό οτιδήποτε παραγωγικού.

Τα νέα σtasos bartzokas_χέδια της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό και το Αγροτικό το μόνο που θα έχουν ως αποτέλεσμα είναι χιλιάδες επιπλέον ανέργων, κλείσιμο επιχειρήσεων και οριστική αποτροπή οποιασδήποτε νέας επένδυσης.

Θα πρέπει, επιτέλους, η Κυβέρνηση να κατανοήσει, ξεπερνώντας τις χρόνιες ιδεοληψίες της, ότι το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό της Χώρας θα σωθεί εάν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε να προκύψουν νέοι εργαζόμενοι που θα τροφοδοτήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και φυσικά η εξασφάλιση της εισφοροδοτικής ικανότητας αυτών, που ήδη είναι ενεργοί. Και αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν διασωθούν οι υπάρχουσες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, και δοθούν σοβαρά κίνητρα για νέες επενδύσεις.

Τα επερχόμενα μέτρα, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα για τους βασικότερους τομείς ανάπτυξης και παραγωγής της Χώρας, τον αγροτικό και κτηνοτροφικό, παράλληλα με τον στραγγαλισμό κάθε ελεύθερου επαγγελματία και επιστήμονα, που θα δουν σχεδόν το σύνολο του εισοδήματός τους να απομυζείται για εισφορές και φόρους, καθιστώντας, ακόμη και την επιβίωση της οικογενείας τους αδύνατη.

Έστω την ύστατη τούτη στιγμή ας λειτουργήσουν ως Κυβέρνηση με σχέδιο και στρατηγική.

Τάσος Μπαρτζώκας

Δικηγόρος – Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας