Βέροια

Έκδοση ενημερωτικού υλικού για το Βήμα του Απ. Παύλου από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, διαπιστώνοντας την έλλειψη ενημερωτικού υλικού για τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης μας, ξεκινά μια σειρά εκδόσεων τουριστικών εντύπων.

Η πρώτη έκδοση κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και έχει ως θέμα το Βήμα του Απόστολου Παύλου.
Το φυλλάδιο είναι τρίγλωσσο (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά) και διανέμεται δωρεάν στους επισκέπτες της πόλης. Είναι διαθέσιμο σε όλα τα ξενοδοχεία του Δήμου Βέροιας, στα καταστήματα της περιοχής του Βήματος, ενώ θα προωθηθούν στα μουσεία της πόλης και σε τουριστικά περίπτερα της Θεσσαλονίκης.

Τα κείμενα επιμελήθηκαν τα μέλη του ΤΟΒ, φιλόλογοι, κα. Χαρά Λάμπρη και κ. Άρης Ορφανίδης. Το φωτογραφικό υλικό παραχωρήθηκε από τον συντοπίτη μας κ. Αντώνη Μπαζάκα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, όπως και την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας για την καλή συνεργασία.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τα μέλη του Ομίλου μας, καθώς και όλους τους Βεροιώτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του ΤΟΒ, ότι τον Δεκέμβριο (θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία) πρόκειται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση – ανοιχτή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θα συζητηθούν οι σχεδιαζόμενες δράσεις του ΤΟΒ για το επόμενο έτος.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣTOB logo
Πατσίκας Ζήσης – Πρόεδρος
Βλαχογιάννη Ιφιγένεια – Αντιπρόεδρος
Ζυγουλιάνος Στέργιος – Γραμματέας
Θεοχαρόπουλος Αντώνης – Ταμίας
Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος – Μέλος
Κωνσταντούδη Ισαβέλλα – Μέλος
Λάμπρη Χαρά – Μέλος
Πιλιτσίδου Γιάννα – Μέλος
Τασιοπούλου Ασπασία – Μέλος

Επικοινωνία: www.facebook.com/veriatourismclub, email: toverias@gmail.com
Τηλ.: 6942055079 (Πατσίκας Ζήσης), 6947814704 (Πιλιτσίδου Γιάννα)

apostolos paulos - Αντίγραφο

banner-article

Ροη ειδήσεων