ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: Να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν

 συλλαλητήριο 10-9-2013

"Εμείς λέγαμε όχι σε άχρηστους στο δημόσιο, εκείνοι τους επαναπροσέλαβαν", δήλωσε με «αφοπλιστική» ειλικρίνεια!!! πριν από λίγες μέρες ο κ. Μειμαράκης πρόεδρος της ΝΔ.

Σοκαριστική, η δήλωση του αυτή, για τους εκπαιδευτικούς και άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν πριν από δύο χρόνια και επαναπροσλήφθηκαν μετά από ένα μεγαλειώδη και παρατεταμένο αγώνα του εκπαιδευτικού κινήματος.

Αλλά και άκρως αποκαλυπτική, για το ζοφερό μέλλον που μας προετοιμάζουν ως μονόδρομο εξυπηρέτησης της βάρβαρης πολιτικής κεφαλαίου - ΕΕ - ΔΝΤ.

Ως ΕΛΜΕ τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι η μεγαλύτερη «χρησιμότητα» των συναδέλφων μας σε διαθεσιμότητα που επαναπροσλήφθηκαν είναι ότι μας δίδαξαν πως δεν υπάρχουν «μονόδρομοι» όταν ο συλλογικός, μαχητικός, ανυποχώρητος αγώνας βγαίνει στο προσκήνιο.

Συνεχίζουμε με νέα ορμή το δρόμο του αγώνα. Δεν θα επιτρέψουμε «μονομερείς» ενέργειες από οποιαδήποτε κυβέρνηση εις βάρος των εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων. Έχουμε μάθει τον τρόπο να παλεύουμε, ενωτικά και συλλογικά.

Να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.

ΕΛΜΕ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 26880 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια