Τοπικά

Συλλήψεις σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Συνελήφθη χθες (01-08-2015) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 61χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα, σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο, 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 60 έως 80 εκατοστών, τα οποία και εκριζώθηκαν.

foto2 Δενδρύλλια Κάνναβης Τ.Α ΒέροιαςΕπίσης, συνελήφθησαν χθες (01-08-2015) το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Ημαθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 34 ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες 3 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Τέλος, συνελήφθησαν χθες (01-08-2015) τα ξημερώματα και το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 δεκαεξάχρονοι, 2 δεκαεπτάχρονοι και ένας 18χρονος για απόπειρα κλοπής δίκυκλου. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δίκυκλο 32χρονου ημεδαπού στη Βέροια, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή άπραγοι. Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα οι δύο εξ’ αυτών, ενώ οι άλλοι τρεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

banner-article

Ροη ειδήσεων