Αθλητικά

“Veria fun run 2015 stop bullying’’ – 5ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα

Topikos-athlitismos-5os-gyros-limni

Φέτος τρέχουμε και βάζουμε ”στοπ στη βία”

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 ώρα 11:00 π.μ.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βεροίας «ΗΜΑΘΙΩΝ» και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, για άλλη μια χρονιά, συνδιοργανώνουν τον 5ο Γύρο Λίμνης Αλιάκμονα, κατά τα πρότυπα των διεθνών διοργανώσεων FUN RUN, με ελεύθερη συμμετοχή διαγωνιζομένων.

Την ιδέα του ”VERIA FUN RUN” συνέλαβε και πραγματοποιεί ο ΑΣΒ ”ΗΜΑΘΙΩΝ” από το 2011, με αρωγό το Δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Η διοργάνωση αυτή πέραν της ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και του αθλητισμού και κάθε χρόνο αναδεικνύει – τιμά σημαντικά γεγονότα, συλλόγους, πρόσωπα και καταστάσεις με απώτερο σκοπό την γνώση, αλλά και την βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας, μέσω του αθλητισμού και του εθελοντισμού, μια ιδέα που αγκάλιασαν όλοι οι πολίτες και πλέον είναι θεσμός.

Έτσι και φέτος το Δ.Σ. του ΑΣΒ ”ΗΜΑΘΙΩΝ” επέλεξε, πέραν της φιλικής συμμετοχής της πρωτοβουλίας για το παιδί και το bazzar αγάπης που θα στηθεί στον τερματισμό για την οικονομική ενίσχυση του εν λόγω συλλόγου, να στείλει το κοινωνικό μήνυμα “ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΒΙΑ” οποιασδήποτε μορφής και την δυνατότητα της συνεισφοράς του αθλητισμού προς αυτή την κατεύθυνση .

Καλούμε λοιπόν, όλους τους φορείς, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τους μαθητές και δασκάλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, να συμμετάσχουν στον 5ο «Γύρος της Λίμνης Αλιάκμονα», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2015, στις 11:00 π.μ.

Προσκαλέστε τους φίλους σας, βάλτε τα αθλητικά σας, πάρτε ποδήλατα, σκέϊτ, πατίνια την θετική σας διάθεση και ελάτε να δημιουργήσουμε ένα ανθρώπινο τσουνάμι στη λίμνη Αλιάκμονα, που θα καταπνίξει την οποιαδήποτε μορφή βίας…

Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 π.μ. από το νότιο άκρο της γέφυρας στο φράγμα Αλιάκμονα… είσοδος έναντι από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Συμμετέχουμε χωρίς όριο ηλικίας με Ποδήλατα – Πατίνια – Τρέξιμο
Ελεύθερη συμμετοχή, χωρίς όριο ηλικίας…

Μαζί μας στην εκδήλωση με ρεπορτάζ – βίντεο αλλά και μουσική κάλυψη το radio AVENA 97,7 και το Verianet. gr
Σας περιμένουμε…

Ο Πρόεδρος
Θεόφιλος Κορωνάς

banner-article

Ροη ειδήσεων