Σχολικοί φύλακες... Tραυματιοφορείς της Παιδείας ή της Υγείας;;;

Topika-sxolia-traymatioforeisΜέρες ντροπής για τον τόπο και τις ανάγκες του!

Το έλλειμμα αξιοπρέπειας στην εξυπηρέτηση στοιχειωδών αναγκών στην κοινωνία της Βέροιας αποκάλυψε το χρονικό της ντροπής, με αφορμή τη συζήτηση περί επιστροφής των σχολικών φυλάκων στις θέσεις τους μετά τη διαθεσιμότητα  ή τις μεταθέσεις - αποσπάσεις τους σε άσχετες εργασιακές θέσεις, κατ' επιταγή των μνημονιακών παραλογισμών.

Θέμα που έφερε ο Νίκος Μπέκης, αρχηγός των Ενεργών Πολιτών, κάνοντας λόγο για υποστήριξη αυτής της επιστροφής και από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, παρότι είναι υπόθεση της Κυβέρνησης η τακτοποίηση τους.

Ωστόσο παίρνοντας ακολούθως το λόγο η Μαρία Παπαϊωάννου, Δημοτική Σύμβουλος της συμπολίτευσης αλλά και Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Βέροιας, κατέθεσε την αγωνία της σχετικά με την επιστροφή των σχολικών φυλάκων στα σχολεία, φοβούμενη ότι θα ξεμείνει το νοσοκομείο από τραυματιοφορείς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Παράλληλα ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε στην  υπολειτουργία της μαιευτικής κλινικής,  από τις απλήρωτες εφημερίες και ελλείψει προσωπικού.

Συντάκτης

Κωστής Χαλάτσης
Κωστής Χαλάτσης 319 posts

Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΜΘ, διαφημιστής, θεολόγος

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια