Γενικά

Κανένα πρόβλημα, μέχρι στιγμής, στην Ημαθία από την κακοκαιρία

2014 11 19 koinonika enimerosi kakokairias 19nov

Κωστής Χαλάτσης
Παρόλη την επιδείνωση που παρουσίασε ο καιρός από χθες αργά το βράδυ (18-11-14) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με έντονες βροχοπτώσεις αλλά και καταιγίδες που κατά τόπους και εντός της Ημαθίας υπήρξαν ισχυρές, ωστόσο μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχουν προκύψει πλημύρες ή άλλες εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια ή καλλιέργειες.

Αυτό τουλάχιστον κατέθεσαν στη «ΦΑΡΕΤΡΑ» οι τρεις Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας κ.κ. Κουβακάς, Αμανατίδης και Παλαμούτης αντίστοιχα, με τους οποίους είχαμε μετά τις 10.00 π.μ. τηλεφωνική επικοινωνία.

Ειδικότερα για την περιοχή της Βέροιας το αποχετευτικό δίκτυο των όμβριων δεν παρουσίασε καμιά επιπλοκή, καθώς δεν έφραξαν φρεάτια, σύμφωνα και με δηλώσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ Νίκου Μωυσιάδη, ο οποίος μιλώντας στη «Φ», είπε ότι τα στοιχεία της αυτοψίας που διενέργησε ειδικό συνεργείο της Επιχείρησης σε δύσκολα σημεία της πόλης, κατόπιν εντολής του νωρίς το πρωί, δεν έδειξαν προβλήματα, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του βρίσκονται σε ετοιμότητα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας