Γενικά

Το “Πολυτεχνείο” ζει στους αγώνες μας!

2014-11-11-koinonika-to-politexneio-zei-stous-agones

41 χρόνια μετά το “Πολυτεχνείο”, το εξεγερσιακό του μήνυμα, όσο κι αν θέλησαν να το ακυρώσουν,


να το ξεπουλήσουν και το θάψουν, παραμένει επίκαιρο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας”. Και συνεχίζει:

Σε μια καινούρια πραγματικότητα, ο πόλεμος πλανάται τριγύρω μας και, παράλληλα, η φασιστική απειλή γύρω και μέσα στην Ελλάδα. Καθώς τα εργατικά και γενικότερα λαϊκά δικαιώματα, κατακτήσεις και ελευθερίες χτυπιούνται άγρια, το “Πολυτεχνείο” παραμένει φάρος, τόπος συνάντησης ιδεών αλλά και ευκαιρία για να αποφασίσουμε, προγραμματίσουμε τους αγώνες μας.

Δεν ανεχόμαστε τη σκλαβιά που θέλουν να μας επιβάλουν!Ούτε στο χώρο εργασίας, ούτε στο χώρο μόρφωσης, ούτε στην κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική μας ζωή,Ούτε στην Ελλάδα ούτε διεθνώς. Αντιστεκόμαστε και παλεύουμε για την ανατροπή της τυραννίας ,αφού “ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73”.

Αυτά θέλουμε να συζητήσουμε λεύτερα και πολύπλευρα, με τους συνδημότες μας. Μαζί μας στην ανοιχτή μας εκδήλωση-συνέλευση την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. στο “ΠΙΘΑΡΙ” απέναντι από την πρώην Αγροτική Τράπεζα. ο συναγωνιστής Μάνος Σκούφογλου .

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας